acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Razboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieri


Razboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieri

“...Unul dintre acesti aventurieri, traseisti politici, un neica nimeni al Brebului este Stoica Nicolae, fiul lui asa-zisul Zbarlitu, care conform declaratiei de avere, nu are niciun venit, traieste din banii sotiei si ce primeste din minciunile pe care le arunca zilnic pe strada. Va reprezinta acest individ?...”. Citatul provine dintr-o hartie distribuita in tot Brebul, marti, 11 noiembrie, material asumat de primarul localitatii, Adrian Ungureanu si distribuit la cerere sa prin terte persoane.

Cel la care face referire edilul-sef cu atata inversunare este Stoica Nicolae, consilier local al comunei. Fiind o situatie cel putin nelalocul ei, ca un primar sa atace in acest mod un ales local, facand atingere la viata privata, am vrut sa aflam ce a dus la generarea acestui conflict si punctul de vedere al fiecaruia.

Stoica Nicolae spune ca primarul este deranjat de doua lucruri in ceea ce il priveste. Primul, adevarat, iar al doilea, fals. “E adevarat ca, pe anumite zone din Brebu, o parte din locuitori sunt impotriva politicii practicate de primar si majoritatea s-a alaturat noului partid a lui Tariceanu, din care eu fac parte Vazand ca pierde electoratul, el fiind PNL, a fost deranjat si a vrut sa imi strice imaginea. Al doilea lucru, total fals, este ca domnul Ungureanu sustine ca eu as fi impartit materiele defaimatoare la adresa sa. Nu e nicio farama de adevar in aceasta afirmatie. Au fost impartite doar materiale electorale despre candidatii la presedintie, nicidecum despre primarul localitatii. Cel putin, nu de catre mine. In aceste conditii, probabil pentru a se razbuna, dansul a crezut ca e potrivit sa imparta o asemenea mizerie la adresa mea. Lasand la o parte ca ma jigneste pe mine, facandu-ma neica-nimeni (eu pot dovedi oricand ca sunt licentiat, ca am studii postuniversitare, unde am lucrat), se leaga si de famlia mea, de viata mea privata, de situatia mea materiala, sociala, lucruri inadmisibile. Domnul Ungureanu face o confuzie. in aceasta campanie: nu sunt candidatul niciunui partid, nici la presedinte, nici la alta functie. E o lovitura personala din partea lui. Dupa ce ma voi consulta cu avocatii, vom vedea daca materialul e penal. Daca e, ma voi adresa Parchetului, daca nu, ne vom intalni in instanta”.

Contactat telefonic, Adrian Ungureanu nu s-a dezis de fituica raspandita in comuna si a explicat ca “asta a fost modalitatea gasita de mine pentru a raspunde la minciunile raspandite de domnul Stoica”. Pentru ca ar fi dificil sa reproducem in intregime toate cele spune de edilul-sef la adresa consilierului, o sa va redam doar cateva din afirmatiile sale. “Imi asum hartia. Am facut-o pentru ca acest domn, in loc sa duca o campanie normala, s-a dus si a impartit fluturasi in care spune ca sunt un intelectual facut pe puncte, cu toate ca am un doctorat, spune ca Ungureanu face si drege. Am vrut sa trimit un avertisment populatiei ca asemenea oameni nu ne fac cinste si sa nu creada in minciunile lor. Prima data, i-am spus ca nu-i frumos ce face, dar daca nu s-a potolit, am trimis aceasta hartie pentru ca asta a fost modalitatea pe care am gasit-o. Asa am gasit eu forma de a-i raspunde acestui om care m-a jignit. Este un neica nimeni si daca el considera ca i-am lezat onoarea, sa ma dea in judecata, n-are decat. M-am coborat la acest aspect pentru ca mi-a ajuns cutitul la os”.

Scurte consideratii de final. Trebuie sa spunem ca intre cei doi exista o situatie conflictuala mai veche, cunoscuta si recunoscuta de ambii. Aceasta stare de fapt a escaladat in aceasta campanie, motiv de scandal fiind materialele electorale montate in Brebu sau, mai exact, distrugerea lor de catre fortele de ordine. Trebuie, totusi, subliniat ca nu doar consilierul PLR l-a acuzat pe primar ca i-a amenintat si intimidat, prin intermediul Politiei Locale, pe cei care au pus materiale electorale pe spatiul privat, cu alt candidat decat Iohannis. Au fost voci care au sustinut acest lucru, inclusiv din partea PMP si PSD. La toate acestea, insa, edilul-sef raspunde categoric: “Minciuni scabroase. Nu exista dovezi in acest sens”.

La fel cum, deocamdata cel putin, nu exista nici dovezi, care sa sustina ca alesul local a impartit materiale jignitoare la adresa primarului. Asteptam, insa, cu interes probele promise de edilul-sef.

In foto atasata articolului, gasiti textul integral al materialului impartiti in Brebu.

Razboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieriRazboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieriRazboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieri
7338 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot125

Comentariu:
* nu va fi afisat

Radu Gabriel

In legatura cu ultimul comentariu,probabil al celui care a scris acel ''biletel'';ii pot spune ca nu prea ia placut lb.Romana,deoarece nu stie sa scrie corect,va dati seama cum conduce acea Localitate!!!Cu tot respectu Domnule Ungureanu aveti foarte multe proiecte pentru BREBU pentru locuitorii din PIETRICEAUA,PODUL CHEII si toate zonele unde acesti locuitori nu au DRUMURI,APA CURENTA SI ALTELE...Lasati cetatenii sa simta democratia nu ii mai haruiti,amenintati daca nu sunt in barca dumneavoastra ,nu suntem angajati in armata sa luam pozitia de drepti.NE-AM CAM SATURAT.Rusinos sa va intereseze viata privata a unui cetatean .Daca sunteti un adevarat primar ajutati locuitorii si nu mai faceti ce ati facut.


robert minea

Domnule Ungureanu se pare ca nu prea suportati campaniile "pe mosia" dumneavoastra,, sa stiti ca si cu noi PMP colegiul 2 o sa va vedeti in instanta,, pentru faptul ca ne-ati amendat soferii dubelor care faceau campanie electorala in mod civilizat si in intervalul oral admis de legi nationale in vigoare , care sunt supreme HCL -ului dumneavoastra,, in plus noi avem si inregistrari video cu "lacheii" de pe mosia dumneavoastra,, care poarta uniforme platite din bani publici,, si care fug de mananca pamantul cand vad camera de filmat,,


Radu Gabriel

Acest "Primar" al Comunei Brebu,dupa parerea mea este dus cu capu.Are un stil comunist de a hartui cetatenii comunei,si de ai ameninta si injura pe cei care nu sunt de acord cu el si cu faradelegile facute de el si de Mircea Rosca,aliatul sau politic care este asaltat de DNA.Asadar,Nae Stoica dupa parerea mea este o victima a acestui asa-zis Primar!!!Domnule stoica nicolae dumneata esti chiar un neica nimeni care nu ai dus cu mandrie numele tatalui.ai fostt inplicat in afaceri necurate cu faina in urma carora teai spalat pe maini, CONDUCI fara nici cea mai mica atenti esti un pericol pe strazi sti doar in ce accidente ai fost inplicat,abuzezi de spatiul privat al oamenilor fara acordul lor in a le umple gardurile cu afise electorale pe care nimeni nu le voteaza,daca ai asa multe studi dc nu ai un job ? Ati deschis o firma respectiv un magazin in care nu intra mai nimeni,ce barbat cu studi traieste din salariul sotii?esti o rusine si faci numele de ras raposatului tau tataCautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova