acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Martie 2024
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Au muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineni


Au muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineni

Emotii pentru opt elevi campineni! Sambata, 16 iunie, grupa condusa de prof. Ileana Petrescu a sustinut, in fata parintilor si a prietenilor, un important recital de pian, examenul de sfarsit de an scolar. Acestia frecventeaza cursurile de pregatire in regim de scoala de muzica in cadrul Societatii Filarmonice din Campina si important de mentionat este faptul ca o parte dintre acesti profesori ii pregatesc cu daruire pe elevii talentati, fara sa fie remunerati.

„Sunt foarte multumita de evolutia elevilor mei, dar vreau sa las la aprecierea celorlalti felul in care ei au interpretat si au progresat de la un an la altul“, a declarat prof. Ileana Petrescu.

Examenul a fost sustinut in sala mica a Casei de Cultura „Geo Bogza“ din Campina, la ora 11.00 si toti elevii au fost admisi.

„Fetita mea are 12 ani si canta la pian de 5 ani. Pianul este o arta si in arta trebuie sa ai rabdare cand o asculti, cand o studiezi si cand o interpretezi. Pot spune ca dupa 5 ani s-a ajuns la o performanta, insa cei care asculta sa nu uite ca au fost si ei incepatori. Doar cu pasiune, rabdare si munca se poate evolua. Cei care au ajuns aici au repetat zilnic, altfel nu se poate face performanta“, a declarat Magdalena Serban, parinte.

Pe parcursul verii nu se fac inscrieri, insa cei interesati il pot contacta pe domnul profesor Tudor Moisin in cadrul Societatii Filarmonice care activeaza in Campina de peste 25 de ani.

„Aceasta organizatie nu a renuntat la ideea de a reactualiza scoala de muzica la noi in oras. Inca din toamna anului 2013 a infiintat cursuri gratuite de pregatire a instrumentistilor pentru formatiile sale din Ploiesti, in regim de scoala cu pregatire suplimentara pentru clase I - VIII din invatamantul de stat. Multumim pe aceasta cale domnului profesor Tudor Moisin, unul dintre membrii fondatori ai Societatii Filarmonice din Campina care, prin concertele organizate in orasul nostru, incearca sa cultive in randul tinerilor dragostea fata de acest gen de muzica“, a mai declarat Magdalena Serban.

Au muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineniAu muzica in suflet! Examenul de pian al elevilor campineni
2118 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot11

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova