acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Iunie 2024
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Ziua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din Campina


Ziua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din Campina

Educatie prin joc, cu voie buna si multe zambete! Asa au dorit sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Educatiei juniorii de la Gradinita cu program normal si program prelungit „Iulia Hasdeu“ din Campina. Indrumati de doamnele lor educatoare, copiii au pregatit poezii, cantecele si multe jocuri vesele.

„De Ziua Mondiala a Educatiei avem prilejul, noi dascalii, de a ne bucura de menirea pe care o avem pe acest Pamant. A modela sufletele copiilor este o onoare. Copiii sunt comorile noastre asa ca noi, cadrele didactice de la Gradinita cu program normal si program prelungit „Iulia Hasdeu“ din Campina, ne-am gandit sa facem educatie prin joc, dans si veselie“, a declarat, intr-un interviu video acordat Expresul de Prahova, prof. Mihaela Predea, director la Gradinita cu program normal si program prelungit Iulia Hasdeu din Campina. Urmariti declaratia integrala a doamnei director pe pagina noastra de Facebook. De asemenea, tot aici am postat si un filmulet cu jocurile, dansurile si cantecele juniorilor de gradinita.

Ziua mondiala a educatiei este sarbatorita la 5 octombrie, incepand cu anul 1994.

Ziua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din CampinaZiua Mondiala a Educatiei, sarbatorita de juniorii de gradinita Iulia Hasdeu din Campina
4773 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot7

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova