acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Mai 2020
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)


Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)

Zeci de tineri, copii si pensionari au venit astazi la Cimitirul Eroilor din Campina, de pe strada Bobalna, pentru a marca Ziua Eroilor. In ciuda unei ploi torentiale, ceremonia s-a desfasurat dupa programul obisnuit, iar dupa intonarea imnului de stat, cei prezenti au depus coroane si jerbe de flori. Vorbim despre oficialitati locale, reprezentantii primariei, partidelor politice, institutiilor scolare, unitatilor spitalicesti, asociatiilor si ai unor firme private.

Cu totii au cinstit astazi memoria a 458 de eroi din cele doua razboaie mondiale, ale caror trupuri neinsufletite zac in Cimitirul Eroilor. Totodata, s-au depus flori si la mormintele eroilor in Cimitirul Evreiesc.

col. (r) Marian Dula, presedintele Filialei Campina a Asociatiei Nationale a cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere:

„Anul acesta se rostesc de catre preoti numele eroilor din primul razboi mondial pentru ca suntem in anul Centenarului. Avem prezenta militara destul de numeroasa, si jandarmii, si pompierii militari din Campina, precum si elevii de la Scoala de Agenti de Politie si de la Colegiul Militar.“

De altfel, singurii care au infruntat cu stoicism ploaia torentiala, fara umbrele, au fost jandarmii, politistii si elevii Scolii de Politie. Este un semn de respect pe care l-au aratat in cadrul unei astfel de ceremonii.

Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)Ziua Eroilor, sarbatorita pe o ploaie torentiala, la Campina (galerie foto)
2330 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot28

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2020 Expresul de Prahova