acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Aprilie 2024
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

reclama

Virgil Guran, despre Tariceanu: ”E singurul care a facut ceva cat a fost prim-ministru. A demonstrat ca poate sa creasca nivelul de trai”


Virgil Guran, despre Tariceanu: ”E singurul care a facut ceva cat a fost prim-ministru. A demonstrat ca poate sa creasca nivelul de trai”

“De ce Calin Popescu Tariceanu este cel mai bun candidat la presedintia tarii si cu ce se evidentiaza el fata de restul candidatilor?” Este intrebarea pe care, poate, si-o pun multi dintre cei nehotarati, cei care nu s-au decis, deocamdata, cu cine vor vota la alegerile din 2 noiembrie. Este, de asemenea, si intrebarea pe care i-am adresat-o deputatului PLR, Virgil Guran, cel care, in ultimele saptamani, a batut tara in lung si-n lat, alaturi de Tariceanu, pentru a le vorbi oamenilor despre programul electoral al acestuia din urma. Iata raspunsul parlamentarului: “E singurul care a facut ceva, cat a fost prim-ministru. A reusit sa creasca nivelul de trai, prin cresterea economica, de care tot vorbesc eu ca avem nevoie acum. A crescut pensile oamenilor, a scazut TVA-ul. Una peste alta, nu mai trebuie sa demonstreze, pentru ca a reusit deja in trecut, experienta spune totul”.

Am profitat de faptul ca Virgil Guran si-a petrecut o mare parte din timp alaturi de Calin Popescu Tariceanu, in ultima perioada, si l-am rugat se ne dezvaluie cum este acest om in afara scenei politice, cum l-a perceput ca si caracter. “Pot sa va spun ca pe mine m-a impresionat faptul ca este un om foarte apropiat de realitatile cotidiene. Nu este ca acei politicieni care habar n-au cat costa kilogramnul de zahar si cu cat s-a scumpit benzina. Nu ii fac altii piata. Merge cu motocicleta, asa ca stie exact cat este CASCO si, in general, este la curent cu ce se intampla in viata reala. In plus, mi s-a parut un om de un mare bun simt, cu o sobrietate de care da dovada la fiecare aparitie publica”.

Cum merge campania si cum il primesc oamenii din tara pe Tariceanu a fost urmatoarea noastra intrebare. “Vreau sa va spun ca noi ducem o campanie pozitiva, in care incercam sa prezentam programul electoral al lui Tariceanu, dar si sa le readucem aminte oamenilor de perioada in care acesta a fost premier. Cand le reamintim, cei mai multi recunosc ca a fost cea mai buna perioada pentru Romania si ne dau dreptate. Din pacate, oamenii au o memorie scurta si noi nu avem suficient timp sa mergem la fiecare in parte sa le prezentam cum a fost si ce vrem in continuare. In Romania, oamenii inca voteza emotional. Daca n-ar fi asa si oamenii ar vota obiectiv, cu maturitate electorala, TarIceanu ar fi castigat, cu siguranta, alegerile . Oricum, vom avea un rezultat bun si un cuvant de spus pe scena politica”.

Virgil Guran, despre Tariceanu: ”E singurul care a facut ceva cat a fost prim-ministru. A demonstrat ca poate sa creasca nivelul de trai”
1359 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot38

Comentariu:
* nu va fi afisat

Maria Georgescu

Singurul candidat care nu este anchetat si care a si dovedit in trecut de ce este capabil.


Ionut

E clar ca nu ajunge informatia pana in varful dealului de unde sunteti cu totii.Habar nu aveti cu ce deficit am ramas dupa guvernarea tariceanu.peste 5%.Asa ca nu mai vorbiti ca in boom-ul din perioada aceea si o marioneta era bun prim ministru pentru ca nu se simtea daca e capabila sau nu.Asa ca nu mai vorbiti prostii si documentati-va!!!


MŐNICA COSTEA

VOTEZ DL TARICEANU !CEILALTI SE CEARTA .NOI CASTIGAM ..


Gelu Teodorescu

Dacă nici după un sfert de secol de bâjbâială , din care ultimii zece ani de veritabilă calamitate , electoratul român nu s-a maturizat şi încăvotează emoţional atunci ne merităm soarta . Am văzut astăzi un sondaj pe Antena 3 în care Udrea îl devansează cu 0,5 procente pe Călin Popescu Tăriceanu ca intenţie de vot şi de atunci mă tot întreb cu ce judecă oamenii aceia care ar vota-o pe Udrea . Cu picioarele ? Cum poate cineva să uite ce a făcut Tăriceanu pentru România ? Cum poate fi comparat cu Udrea ? Cum oameni buni ? Trezeşte-te Românie până nu pierzi şi ultimul tren ! Votează Tăriceanu pentru tine şi copiii tăi !


Vlad

Tariceanu este de departe cel mai calificat candidat, sa ocupe functia de Presedinte al Romaniei, este singurul candidat care i-a tinut piept lui Basescu timp de 4 ani. Spre deosebire de Iohannis sau Udrea, el nu a acceptat sa fie niciodata un instrument politic al lui Basescu. Cand PNL a decis sa mearga cu oamenii lui Basescu el a spus „nu”. A ramas consecvent convingerilor sale, spre deosebire de Antonescu si Iohannis. In timp ce PNL “s-a luat de mana” cu cei care au luptat impotriva romanilor in 2012 si nu a fost implicat in scandaluri politice precum alti candidati.


Margineanu Andrei

Evidentiere domnului Tariceanu reiese din multe perspective , unul din el este acela ca in mandatul de premier al domniei sale tara a lato pe un fagas foarte bun si promitator sa nu mai pomenesc de abilitatile sale si de experienta in peisajul politic , toate aceste lucruri contureaza personajul ideal de care are tara asta nevoie.Tariceanu presedinte!!


alina

Spre deosebire de Klaus Iohannis, un liberal sub acoperire, Călin Popescu-Tăriceanu propune un proiect de țară pentru ca România să se poată dezvolta și să își îmbunătățească imaginea în plan internațional.


andrei

Domnul Tariceanu este singurul om care a facut ceva pentru tara si care doreste sa readuca vremurile bune innapoi.Cred cu toata taria ca este candidatul potrivit pentru Romania.



Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova