acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Aprilie 2024
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

reclama

Urat! Uite votul, nu e votul, marca Dragomir Enache


Urat! Uite votul, nu e votul, marca Dragomir Enache

Jenanta situatia in care s-a pus singur consilierul Enache Dragomir (foto mijloc). Acesta a fost acuzat de cativa dintre colegii din Consiliu ca incearca sa ii pacaleasca si sa se foloseasca de votul Rodicai Papuc.

Dar sa o luam cu inceputul. Rodica Papuc, colega de partid cu domnul Enache, a venit la sedinta de consiliu doar primele 10 minute, dupa care a fost nevoita sa plece catre o sedinta la Ploiesti. Aceasta a dat de inteles ca voturile sale au fost inmanate colegului Enache. Cand alesii locali au trecut la votul proiectului legat de transportul public in comun in Campina, viceprimarul Ion Dragomir a observat ca Enache scrie ceva legat de proiectele de hotarare. Suspicios, viceprimarul a reactionat instantaneu cerandu-i sa arate voturile lasate de Rodica Papuc. De-abia atunci Enache a recunoscut ca nu are in scris optiunile colegei de partid, ci doar verbal. Acesta a sustinut, in prima faza ca Rodica ar fi votat contrar proiectului, moment in care Dragomir l-a contrazis spunand ca a auzit-o el cu urechile lui ca votul sau era pozitiv.

Pentru ca discutiile degenerau, iar explicatiile lui Enache erau din ce in ce mai subrede, Adrian Pitigoi, in calitate de presedinte de sedinta a intervenit. Cele spuse de acesta nu au fost, insa, de natura a detensiona situatia. “Ce faceti, incercati sa ne pacaliti? Ati spus la inceput ca aveti voturile in scris, acum ziceti ca nu le aveti. Ce-i asta?”a spus Pitigoi. Enache, vizibil enervat de ”tupeul” colegului, i-a atras atentia ca merita mai mult respect. “Nu am spus ca am voturile scrise. Va rog sa aveti grija si mai mult respect pentru varsta mea”.

Intr-un final, toti consilierii au fost de acord ca situatia nu era una corecta, iar votul Rodicai Papuc nu a mai fost luat in considerare.

Cu siguranta, insa, cei prezenti nu vor uita prea curand incidentul petrecut si implicatiile sale. Ce putem spune din exterior e ca Enache Dragomir a parut a fi un scolar prins cu fituica in timpul testului.

Urat! Uite votul, nu e votul, marca Dragomir Enache
604 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot11

Comentariu:
* nu va fi afisat

Alin Visan

Un om cu caracter slab,acest Enache!


Florin Fratello

Cred ca domnul consilier local Enache crede ca poate sa faca ce vrea prinzand curaj dupa puciul de la Pnl campina. Parerea mea ca trebuie sa mai plece intr-o excursie pe bani publici sa se relaxseze unde sa spuna bancuri ca atat stie.


horia

Pacat pt dvs dle Enache...o sa ajung sa il regret pe Guran...in stilul acesta cred ca veti ajunge la mai mult de 5%...mare pacat



Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova