acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

Teatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din Campina


Teatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din Campina

Festivalul de Teatru „Mircea Albulescu“ s-a incheiat aseara, in aplauzele celor aproximativ 500 de spectatori din sala mare a Casei de Cultura „Geo Bogza“ din Campina. Premiul pentru interpretare i-a revenit actorului Vlad Zamfirescu pentru rolul din spectacolul „Dumnezeul de a doua zi“ de la Teatrul Metropolis, iar marele premiu pentru cel mai bun spectacol din concurs a fost castigat de piesa „Infractorii“, in regia lui Dan Tudor de la Teatrul Dramaturgilor.

Astfel, iubitorii de teatru au avut parte de cinci zile de spectacole de calitate, jucate de actori profesionisti.

„6 editii. 6 spectacole. Intre 400 si 500 de spectatori in fiecare seara. Acestea ar fi datele unei editii de succes. Indiferent de cat de cunoscuti au fost actorii ce au jucat in piesele din concurs, important e faptul ca au participat la festival spectacole din genuri diferite. S-au acordat doua premii si ma bucur ca si publicul campinean a fost in asentimentul juriului.

Ne dorim o noua editie, la anul, cu la fel de multe spectacole pentru ca exista o apetenta pentru genul acesta de eveniment, iar publicul din Campina este un public elevat care iubeste teatrul“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Alexandra Ionita, directorul Casei de Cultura „Geo Bogza“ din Campina.

„Am revenit la un format cu mai multe piese in concurs, cu un juriu si cu un spectacol de gala la care am anuntat si premiile castigate. Cele cinci spectacole au fost ale unor teatre de proiect, iar in ultima seara s-a jucat o piesa de la Teatrul National din Bucuresti.

E adevarat ca unii dintre cei care au cumparat abonamentele nu au venit in fiecare seara si din aceasta cauza au mai fost cateva locuri libere in primele randuri, dar publicul campinean este unul foarte bun de teatru. A avut parte de spectacole diverse, si mai moderne, si mai complexe, si a reactionat frumos in fiecare seara, lucru care m-a incantat nu doar pe mine, ci si pe actorii ce au jucat. In seara de gala am intrebat publicul daca ceea ce am gandit noi, ca juriu, a fost pe plac, iar reactia a fost de aplauze.

Ne dorim ca acest festival sa creasca, dar acest lucru este posibil doar printr-un buget mai mare. Acum avem un singur premiu, cel care poarta numele maestrului Mircea Albulescu, dar ne dorim sa acordam mai multe premii, iar in acest fel festivalul va deveni mai interesant pentru teatre. Totodata, evenimentul poate aduce si un plus de imagine orasului“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Adrian Dochia, directorul Asociatiei Teatru Proiect Campina.

Acest eveniment a fost organizat de Asociatia Teatru Proiect si de Casa de Cultura „Geo Bogza“ din Campina, cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Campina si al Consiliului Local. Bugetul alocat a fost de 60.000 de lei.

Credit foto: Stefan Balas

Teatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din CampinaTeatru pentru toate gusturile si o atmosfera boema, la Festivalul Mircea Albulescu din Campina
1951 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot4

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova