acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Martie 2024
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Suspiciune de rele tratamente la Cresa din Campina?


Suspiciune de rele tratamente la Cresa din Campina?

Cel putin, asta reiese din declaratiile consilierului local, Monica Clinciu. Aceasta a vorbit, la finalul sedintei Consiliului Local Campina, despre sesizarile pe care le-a primit din partea unor parinti ai caror copii sunt inscrisi la Cresa Municipala. Parintii ar vrea ca autoritatile locale, in subordinea carora functioneaza Cresa, sa aloce bani pentru achizitionarea unui sistem video de supraveghere, in interiorul institutiei. “Se pare ca, si la Campina, se intampla ca supraveghetorii sa mai aplice corectii. M-au contactat cativa parinti, care au semnalat situatia, doar verbal, deocamdata. Eu i-am sfatuit sa faca si o cerere scrisa catre Primarie si Consiliul Local, pentru a vedea daca, pe viitor, la o urmatoare rectificare bugetara am putea achizitiona acest sistem video. Dansii ar vrea sa vada ce se intampla cu copilul lor cat timp sta la Cresa”.

Suspiciune de rele tratamente la Cresa din Campina?
5756 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot79

Comentariu:
* nu va fi afisat

Elena

Eu am fetița acolo .Este al 2- lea an și vorbește bine și ar ști să-mi spună despre relele tratamente de care vorbiți . Am fost și inopinant in timpul meselor și chiar erau ok fiecare cu farfuria și linguriță lui așa ca lăsați răutățile astea . Daca sunt persoane care vorbesc de rău această instituție poate o fac cu un scop și as ruga aceste persoane să meargă cu copii la particular sj sa nu mai comenteze.


adam

Profit de moment...zilele trecute m-am intalnit cu Ema Dragan...a avut fetita acolo...mi-a spus ca de multe ori..fetita a fost trasa de par...etc.. 0726387189 este numarul de tel la care poate fi contactata doamna Dragan.


Maria

Am avut copiii la cresa cand au fost foarte mici. S-au adaptat usor, mergeau cu placere. De multe ori ma duceam la pranz sa vad ce fac si mancarea mi s-a parut foarte buna si destula. In niciun caz nu mancau mai multi din acelasi bol sau farfurie!! Intotdeauna se vor gasi parinti care sa comenteze si sa nu fie multumiti... Stiu ca s-a cerut montarea de camere mai demult, dar li s-a spus ca nu sunt bani. Poate cu ocazia asta se vor gasi!


Cornel

Sunteti cazuri sociale sa lasati copiii la cresa de stat?Sau unii dintre voi sunteti cine stie ce imbogatiti dupa 90 din nimic si o tineti langa?


Monica Clinciu

As vrea sa lamurim putin lucrurile, pentru ca am fost citata. Nici eu si nici vreun parinte nu am adus vreo acuzatie edicatoarelor de la cresa. Parintii cu care am vorbit au afirmat doar ca, in contextul celor vazute pe la diverse televiziuni, ar fi indicat sa avem si noi un sistem de supraveghere video la cresa, fiindca si ei vor sa stie ce se intampla cu copiii lor cand sunt la cresa. Cererea scrisa pe care i-am rugat sa o faca a fost cu privire la achizitionarea sistemului de supraveghere, pentru ca numai in baza unei cereri scrise se poate face o rectificare de buget.


ioana

nu este chiar asa , si eu am avut baietelul la aceasta cresa si am fost foarte multumita , personalul este ok.


Robu Mihaela

Eu am copilul acolo in prezent. Fetița mea vorbește foarte mult si îmi povestește ce face la creșă in timpul zilei. Nu i-a fost aplicata nicio corecție, nici macar o singură data! Ii place sa meargă la creșă, iar modul cum sunt îngrijiți copiii acolo este foarte ok.


Nadila andreea

Da este adevarat si eu am avut copilul acolo si ami spunea ca este trasa de par si certata mai mereu si când am mers la doamna directoare persoana respectivă a fost mutata la etaj nu mai spun de mâncare care era foarte proasta si dădeau o banana la 2copii sau dădeau la 4copii sa mănânce din cana cu orez cu lapte


Alex Neagu

Pe bune?Nu vorbesc din auzite, vorbesc ca parinte.Eu am avut copilul acolo si chiar mi-a placut cum s-au ocupat de el!


Flori

Si eu sa vrea sa-mi duc copilul acolo.Am dori mai multa siguranta.Un sistem video ar fi o achizitievbuna


adam

Da. Este adevarat. Va poate confirma doamna Dragan Ema Cristina...a avut copilul acolo.



Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova