acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Decembrie 2021
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09

reclama

Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!


Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!

In acest weekend campinenii au iesit in centrul orasului mai mult decat de obicei. Au avut si motiv! Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, doua evenimente de traditie, i-au scos din case la o plimbare printre tarabele cu produse traditionale, imbracaminte, jucarii si bijuterii, pe de-o parte si tarabele cu mici, pastrama, bere si sucuri, pe de alta. Bineinteles, multi s-au bucurat de spectacolele organizate pe scena de la notariate, cu muzica pentru toate gusturile: populara sambata si usoara duminica. Anul acesta campinenii au avut parte si de un mult asteptat foc de artificii.

La concerte sau la mese, campinenii au petrecut, s-au simtit bine si au tinut neaparat sa impartaseasca acest lucru si cu prietenii de pe Facebook, postand poze si facand live-uri.

"#Se spune ca ploaia aduce noroc… prima ploaie de toamna, primul concert sustinut pe ploaie... #Oameni, oameni minunati... #Va multumim!#Esentele tari… stau in sticlute mici! #Multumim pentru aceste cuvinte frumoase!“, a scris Anca Ruxandra Pop, in descrierea unei filmari cu fetita ei pe scena, micuta Ilinca Alexandrescu. „Oameni, oameni… O minune de copil cantand campinenilor“, a scris si Andaluzia Slobozeanu despre aceeasi Ilinca.

„Ieri a fost o zi minunata, plina de surprize. Concert, urari, cadouri, distracţie.

Umbre Albe va iubeşte!!! Mulţumesc celorlalţi membri (Rocsana, Alexandru, Andreea şi David) şi bineinţeles publicului minunat, care nu a fost speriat de cateva picaturi de ploaie!

Multe mulţumiri şi lui Dragos pentru fotografii!“, a scris si Stefan Balas.

„VOLTAJ #ceimaitari", a spus Lidia Tiu, postand cateva filmari cu trupa pe scena.

'Gaze' cu parfum de mici..! - a scris Mircea Scorteanu pe pagina lui, ilustrand postarea cu cateva fotografii demonstrative.

„Cu banii pentru 10 minute de artificii mai bine renovati acoperisul liceului energetic ca sa nu mai ploua in sala de sport sau reparati o strada“, a scris si Rindasu Andrei.

Si multe, multe alte comentarii, fotografii si filmari au fost postate pe paginile personale de Facebook si pe grupurile locale.

Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!Serbarile Toamnei si Hora Prahoveana, live pe Facebook-ul campinenilor!
1625 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot7

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova