acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Senatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua lui


Senatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua lui

Senatorul Teodor Melescanu a fost astazi prezent la Campina pentru a participa la ceremonia de inaugurare a cabinetului parlamentar. Data de 10 martie a fost aleasa special intrucat este ziua de nastere a senatorului, acesta impliniind 76 de ani.

Teodor Melescanu, Senator ALDE si Ministru de Externe

„Am promis ca voi deschide un cabinet parlamentar la Campina. Interesul este sa am posibilitatea sa discut direct cu oamenii. De fapt, vreau sa inaugurez nu un cabinet, ci un mod de lucru bazat pe dialog cu cetatenii.”

Senatorul a conceput si un program de audiente care va avea loc sambata, de doua ori pe luna, astfel incat campinenii ii pot prezenta problemele si doleantele lor.

Teodor Melescanu a fost insotit de Gratiela Gavrilescu, vicepreședinte ALDE si ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul.

Daniel Ionita, presedinte ALDE Campina

„Sunt bucuros ca au reusit sa vina la Campina nu unul, ci doi ministri, si nu pentru un partid politic, ci pentru campineni. Faptul ca avem cabinetul unui senator in Campina, care este si ministru, ne da noua posibilitatea, a celor de la ALDE, sa incercam sa rezolvam mai usor problemele oamenilor.”

La eveniment au participat in jur de 30 de persoane, fiind prezenti o serie de primari prahoveni si consilieri judeteni, impreuna cu George Pana - viceprimar Ploiesti, Vasile Patrascu - vicepresedinte Consiliu Judetean Prahova si Diana Severin, secretar de stat în Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Aproape jumatate din membrii biroului judetean ALDE au fost alaturi de Teodor Melescanu la deschiderea acestui cabinet parlamentar.

De mentionat faptul ca este primul parlamentar care-și deschide cabinet la Campina, in aceasta legislatura.

Senatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua luiSenatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua luiSenatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua luiSenatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua luiSenatorul Teodor Melescanu si-a deschis cabinet parlamentar in Campina, chiar de ziua lui
2608 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot68

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova