acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

Reteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La Bloc


Reteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La Bloc

Aproape toata lumea il stie pe Nelu Curca, tipul jovial din serialul La Bloc. Putina lume il stie, insa, pe actorul ploiestean Mihai Coada (cel care interpreteaza personajul la TV) si chiar mai putini stiu ca, de catava vreme, acesta a trecut pe un plan secundar scena, pentru a se dedica bisericii si credintei.

Pentru ca trecerea din lumina reflectoarelor la scanteierea plapanda a lumanarilor este una neobisnuita, preotul Constantin Musat, cel care slujeste la parohia “Sfintii Mihail si Gavril” din Bobolia, a considerat ca ar fi de bun augur ca, in pragul Sarbatorii Nasterii Domnului, Mihai Coada sa impartaseasca tinerilor din localitate povestea sa.

Astfel, duminica, de la orele 14.00, actorul cu barba de calugar a fost prezent la biserica, iar cei care au venit sa il asculte nu au regretat. Nu ai ocazia, de multe ori, sa asculti un om cu o cultura generala vasta, cu o memorie specifica unui actor, vorbindu-ti, in afara canoanelor si a limbajului de lemn specific clericilor, despre credinta si despre ce inseamna sa fi un adevarat crestin.

Deosebite in cuvantarea lui au fost atat istorisirile crestine mai putin cunoscute despre cum au devenit sfinti unii dintre cei care au trait in pacat, dar, mai ales, povestile reale din viata sa si ce l-a determiniat sa se apropie de biserica. Mihai Coada a vorbit despre sine ca despre un om cu un trecut pacatos, care se zbate sa ajunga pe cararea catre lumina. Nu a ezitat si a raspuns pe rand tuturor intrebarilor puse de tinerii din biserica, intrebari de genul “cum se impaca actoria cu credinta” si “care a fost momentul cand s-a produs schimbarea in viata dvs?”

Mihai Coada lucreaza inca actor, isi onoreaza contractele in desfasurare, dar, in acelasi timp, se dedica din ce in ce mai mult vietii spirituale, fiind cantaret in strana de la Manastirea Turnu si participand la actiunile de genul celeia din Bobolia la care este invitat.

Tot in aceeasi zi, dar la orele diminetii, la biserica din Bobolia, in timpul Sfintei Liturghii, un cor compus din 40 de micuti cantareti, de la Clubul Copiilor din Campina, au venit si au colindat, fapt pentru care au fost rasplatiti cu plasute, diplome si felicitari din partea lui Mos Craciun.

Reteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La BlocReteta de succes! Preotul din Bobolia a umplut biserica cu tineri, datorita lui Nelu Curca, din serialul La Bloc
5388 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot143

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova