acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

Noul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastru


Noul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastru

Ne referim, bineinteles, la culorile reprezentantilor partidelor, care au luat parte la inaugurarea parcului de langa stadionul Poiana Campina. Am scris in articolul precedent despre cat de frumos arata parcul si cat de buna a fost initiativa primarului Alin Moldoveanu de a-l realiza cu bani din sponsorizari. Acum, insa, vom vorbi si despre conotatiile politice ale evenimentului de vineri, 25 octombrie. Asadar, la inaugurarea zonei verzi primarul comunei, membru PDL, a invitat, dupa cum ne asteptam, foarte multi democrat-liberali de la judet sau din zona. Amintim aici doar pe cativa: Roberta Anastase, Aurel Dobre, primarul Horia Tiseanu, primarii Ion Manea si Elena Cosmoiu, viceprimarul Botoaca. Pana la urma, intr-o localitatate cu un primar de o anumita culoare politica, nu e nimic neobisnuit ca la un eveniment de acest gen sa iti inviti oameni de la tine din partid.

Neobisnuita ni s-a parut prezenta rosului in aceasta combinatie, de la PSD participand senatorul George Severin. Viceprimarul Campinei, Ion Dragomir, nu a luat parte, dar si-a trimis reprezentant in persoana lui Andrei Duran.

Marea absenta, politic vorbind, de la eveniment a fost PNL, care nu a avut, (in afara de consilierul local Bogdan Irimioiu) nici un reprezentant. Ne-am intrebat daca acest lucru s-a intamplat pentru ca Alin Moldoveanu nu a invitat niciun liberal sau daca reprezentantii PNL nu au dorit sa participe. L-am intrebat, prin urmare, pe deputatul campinean Virgil Guran, gandindu-ne ca daca a fost invitat colegul de alianta, George Severin, poate a fost chemat si acesta. Din raspunsul primit am inteles ca “o asemenea invitatie nu mi-a fost adresata. Nu stiu de ce Moldoveanu refuza orice dialog cu mine, pentru ca imi doresc sa vad cu ce pot ajuta aceasta localitate, care se afla in colegiul meu. Nu am avut niciun rezultat, nu vrea o colaborare cu mine si imi pare rau ca nu a inteles ca nu mai suntem in campanie si ca ar trebui sa gasim o cale de a lucra impreuna”.

Noul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastruNoul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastruNoul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastruNoul parc de la Poiana in culori politice: mult portocaliu, niste rosu si deloc galben cu albastru
3046 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot38

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova