acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
1 EUR = 4.6495 RON
1 GBP = 5.1788 RON
100 JPY = 3.6184 RON
1 USD = 4.0769 RON
* BNR 10.12.2018
Calendar
Decembrie 2018
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06

reclama

Noul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repede


Noul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repede

Forfota mare de dimineata in oras. Astazi, 11 septembrie, este prima zi de scoala. In jurul orei 8.30, zeci de elevi cu flori in mana, insotiti de parinti si de bunici, au participat la deschiderea noului an scolar 2017-2018. Curtile unitatilor de invatamant s-au umplut de copii in uniforme ce se bucurau sa-si revada colegii dupa o lunga vacanta, dar si profesorii si invatatorii.

La Scoala Gimnaziala Centrala a avut loc si o schimbare importanta la nivel de conducere. Astfel, directorul Necula Nicolae a fost inlocuit de Gabriela Neagu, dupa 25 de ani de cand s-a aflat in fruntea acestei unitati de invatamant. In cadrul festivitatii de deschidere, noua directoare l-a invitat sa ia cuvantul in fata elevilor, parintilor si a profesorilor. Emotionat, in aplauzele celor prezenti, fostul director si-a luat ramas bun, multumindu-le tuturor pentru colaborare.

Noul manager al institutiei, Gabriela Neagu, este profesor de 8 ani in invatamantul preuniversitar, avand specializarea de economist si inginer constructor. Anterior a avut catedra la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia, in perioada 2011-2015, iar de doi ani s-a transferat la Campina. De precizat faptul ca aceasta preda nu doar la noi in oras, ci si la Liceul “Aurel Vlaicu” din Breaza si Liceul "Simion Stolnicu" din Comarnic.

Declaratia Gabrielei Neagru, noul director al Scolii Gimnaziale Centrale din Campina, pentru Expresul de Prahova:

“A fost o provocare pentru mine sa particip la acest concurs. Mi-am dorit sa fiu manager la cea mai buna scoala campineana si sa-mi demonstrez abilitatile de om muncitor, gospodar, ambitios si autoperfectionist. Vreau sa continui tot ce a fost bun in aceasta scoala, tot ce a condus la un invatamant centrat pe calitate si pe siguranta.

De asemenea, vreau sa schimb ce se poate schimba, dar nu o schimbare de dragul schimbarii, ci una care sa fie in beneficiul elevilor si al parintilor, adica in beneficiul beneficiarilor muncii noastre de dascali.

Astfel, in urma discutiei cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, cu cadrele didactice din Consiliul de Administratie care reprezinta vocea consiliului profesoral, cu reprezentantii primariei si ai Consiliului Local am ajuns la concluzia ca ar fi bine, din toate punctele de vedere, mai ales pedagogic si economic, sa se realizeze invatamantul intr-un singur schimb, dimineata. Sa speram ca se va realiza acest lucru, chiar daca vom avea mai multe piedici.

Stiu ca foarte multi elevi din clasa a V-a si a VI-a se transfera in alte scoli tocmai din cauza acestui program de dupa-amiaza. Este singurul motiv pe care parintii il invoca.

As vrea sa rezolv aceasta problema, am identificat spatiile necesare, ar mai fi nevoie de unul singur. Sunt foarte multe spatii in Scoala Centrala care nu sunt utilizate si nu mi se pare normal ca sa mi se spuna ca un spatiu este foarte nou, neatins, desi scoala este data in folosinta de 10 ani. In primul rand, spatiile sunt pentru copii, nu doar sa le tinem sa fie nou-noute si sa nu aiba urmele copilariei.”

Peste 2,3 milioane de copii au inceput astazi scoala, iar prima vacanta pentru toti scolarii va fi cea de iarna, din 23 decembrie 2017 pana in 14 ianuarie 2018. Suplimentar, cei din invatamantul primar si prescolarii beneficiaza de o vacanta de o saptamana în perioada 28 octombrie - 5 noiembrie 2017.

Noul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repedeNoul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repedeNoul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repedeNoul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repedeNoul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repedeNoul director de la Scoala Centrala din Campina si ce masuri vrea sa adopte cat mai repede
9533 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot106

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclamareclamareclamareclamareclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2018 Expresul de Prahova