acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)


Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)

E adevarat ca orice copil se bucura de hainute, de dulciuri si de jucarii, insa, ce le-au oferit motociclistii de la Roata de Foc micutilor din Centrul Rezidential de tip familial Brebu a fost, cu siguranta, ceva cu totul special pentru ei: o excursie de o zi pe Valea Prahovei, unde au vizitat muzee, s-au plimbat in natura, au mancat in oras si s-au jucat intr-o poiana superba din Busteni.

Cum de a avut loc un asemenea fapt mai putin obisnuit? Ei bine, e simplu. Andrei Paraschiv este presedintele Asociatiei Club Sportiv Roata de Foc si este prieten cu Sebastian Dumitrescu, omul despre care am scris multe articole legate de actele de caritate organizate de grupul Donatii.Campina. Andrei s-a implicat, in trecut, in aceste campanii ale lui Sebastian, insa, acum, si-a dorit ceva mai mult. Si a reusit. Cu sprijinul sponsorilor (cateva firma din Campina) dar si cu bunavointa membrilor Rotii de Foc, acesta a organizat excursia ce a avut loc duminca, 21 septembrie. ”Am inchiriat un autocar, i-am luat de la Brebu pe copii, iar noi am mers pe motociclete, ca si cum i-am fi escortat. Am mers la Muzeul Cinegetic de la Posada, la Sinaia, la Peles, la Busteni, la Gura Diham, unde am si mancat si ne-am jucat intr-o poiana. Copiii au fost incantati, pentru multi dintre ei fiind prima data cand calcasera prin acele locuri. Alaturi de cei 25 de copii au mers si 4 cadre de la centru. Bineinteles ca in aceasta actiune ne-au sprijinit si cei de la Donatii.Campina, care au venit cu cateva surprize pentru micuti: biciclete, role, dulciuri”, a declarat Andrei Paraschiv.

Am vrut sa aflam cum de un grup de bikeri, destul de nonconformisti la prima vedere (pantaloni de piele, plete, atitudine de rocker), se implica in asemenea actiuni si am aflat, inca o data, ca aparentele pot fi inselatoare si ca Roata de Foc ”isi doreste sa participe la proiecte care tin de viata sociala, de comunitate in general , iar lucrurile nu se vor opri aici”.

Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)Motociclistii de la Roata de Foc au facut fericiti 25 de copii de la Centrul Rezidential de tip familial Brebu (foto)
2762 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot85

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova