acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Martie 2024
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Mihai Ungureanu ar putea pierde functia de viceprimar al comunei Banesti


Mihai Ungureanu ar putea pierde functia de viceprimar al comunei Banesti

Se anunta o sedinta a Consiliul Local Banesti cu scantei. Asta pentru ca, pe ordinea de zi de joi, 29 ianuarie, se afla si un proiect de hotarare prin care se doreste schimbarea actualului viceprimar de la PNL, Mihai Ungureanu. Proeictul este initiat de 7 consilieri locali: Boncu Ion (PSD), Caluta Adrian (PSD), Ene Ion (PSD), Minea Ion (PSD), Nichitotiu Valentin (PSD), Tatu Decebal (PSD), Visan Constantin (independent).

In expunerea de motive se face referire la art. 57, alin.4 din Legea 215/2001, care stipuleaza ca “schimbarea din functie a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotararea adoptata cu votul majoritatii consilierilor in functie, la propunerea primarului sau a unei treimi din numarul consilierilor in functie”.

De precizat ca numarul alesilor locali din Consiliul Local Banesti este 15, iar majoritatea o detine PSD.

Mihai Ungureanu ar putea pierde functia de viceprimar al comunei Banesti
4877 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot53

Comentariu:
* nu va fi afisat

radu m

Acest om: Mihai Ungureanu abereaza, vorbeste de lucruri nereale si se simte cu "Musca pe caciula!" Mai bine stai jos si nu mai incerca sa creezi poiezii :)


gabi

Asa s-a luptat si pentru Costache sa-l dea jos si acum nu se mai face nimic in banesti .De ce nu punem la Consiliul Local oameni nascuti in Banesti ? Sunt consilieri care nici macar nu cunosc strazile .


Vasile Leescu

D.ul Stefan A, te intreb ce legatura are echipa de fotbal cu schimbarea viceprimarului ?

Eu atata timp cat am pastorit echipa de fotbal a avut cele mai bune rezultate in ultimii 10 ani de cand am venit in aceasta comuna, cu un lot valoric mai subtire. Dovada ca mi-am facut bine treaba si cu profesionalism. Sa sti ca eu am atata demnitate si verticalitate incat niciodata nu m-am inclinat in fata nimanui si cu atat mai mult in fata unora care nu stiu fenomenul fotbal.

Nu jucatorii pun presedinti, poate sti tu ca la Banesti se poate, demisia a venit din partea mea, iar decizia finala a fost influentata de primar in momentul cand a dat cele 30 milione (ce trebuiau impartite jucatorilor) unor persoane din staf care nu semnau si raspundeau de bani. Ce pot sa te asigur ca pe mandatul meu banii au fost impartiti judicios si in plus am venit si eu cu 15 milioane de dragul jucatorilor si a performantei. Dovada ca acum cu bani mai multi( peste 40.000 lei noi) echipa se scalda la mijlocul clasamentului. Asa ca ar fi bine sa-ti aduci aminte cand jucatorul Andi Stefan si-a rupt piciorul pentru echipa Banesti, primarul nu a dat un leu si cel care a dat bani din buzunar am fost eu.

Eu cu sufletul voi ramane mereu langa echipa, dar la banchet nu am venit ca nu pot sta la aceasi masa cu niste persoane la care nu vreau sa le rostesc numele ca nu merita.

In final doresc tot binele echipei si tie !


Stefan A.

Nea'Leescule, lasa-ne cu cu filosofia, cat timp ai fost presedintele echipei de fotbal ai fost mielusel si te comportai ca un catelus, acum ca jucatorii nu te-au mai vrut la echipa si ai fost schimbat de Consiliul de Administratie incepi sa arunci cu noroi in toata lumea. Nu asa face un fost presedinte de echipa de fotbal... Daca inca ma ti la echipa fi demn!


Vasile Leescu

Unde sunteti consilierii PSD, stati pititi ca si primarul ? Ati reusit sa le inselati asteptarile celor care v-au votat, nu sunt singurul. Pacat pentru uni din voi ca nu va treziti in ceasul al doisprezecelea, aparati interesul unora, cand voi ar trebuii sa aparati interesele celor multi. Va lasati dominati de doua persoane din care unul este anagram. A venit momentul sa va treziti cei care aveti onoare si verticalitate. Nu intrati intr-un razboi care nu e al vostru si este al primarului, al lui Boncu , Visan si Neghitoiu. Oare puteti da ochii cu oameni pe strada care v-au ales ca sa ii reprezentati, sa le aparati interesele, oare ii puteti privi in ochi ? Nu inseamna nimic pentru voi ca ati jurat pe Biblie si Constitutia Romaniei ? Un singur lucru va ramane vesnic si nu se va schimba si in cazul vostru ,,Dumnezeu si judecata sa"


paul

acest om este decat un hapsan care nu mai stie de unde, si cat sa fure.ar fi bine daca ar reusi sa il demita, pentru ca nu a facut nimic pentru comuna!!


andrei V

Marcian, vicele era ocupat sa imparte flyere electorale impreuna cu d-na Papuc si d-aia nu a a avut timp sa se ocupe de curatenie. A politizat evenimentul organizat pe BANI PUBLICI si se purta de parca ar fi fost invitat special si nu organizator. Nu a miscat nimic.


Vasile Leescu

sa se intampla in viata domnule Stoica, cand semeni vant vei culege furtuna si daca ai onoare a venit momentul sa demisionezi, ca nu ai fost capabil sa cheltuesti banii de investitii pentru dezvoltarea comunei, aratand prin asta neputinta ca prim gospodar al comunei iar ln noul exercitiu bugetar din 2015, primarii care nu au fost capabili sa cheltuiasca banii alocati in 2014, vor primi bani mai putini, iar cei care vor suferii vor fi cetatenii comunei. Oare cu ce sunt ei vinovati ????. Vorbeati mereu de transparenta si va intreb ca cetatean al comunei in ce procent a-ti cheltuit banii alocati investitilor ca sa dezvoltati comuna in anui 2013 si anul 2014 ?


Dan Tanasescu

Mai intai trebuie sa spun ca nu il cunosc personal pe acest om dar am intrat din curiozitate pe profilul sau de Facebook si am constatat cu stupoare ca omul nu stie sa scrie corect in limba romana. Este o nebuloasa totala cand se scrie "s-au" si cand de scrie "sau" ca sa nu mai vorbim de cuvinte a caror terminatie cuprinde un "i" sau doi de "i". Pe mine nu ma reprezinta acest om care nu face altceva decat sa se lamenteze. V-ati gandit poate ca e incompetent si ca e o palarie cam mare pentru el?


marcian

Curatenia din comuna intra in atributiunile viceprimarului. Ce a facut Ungureanu in acest sens? Nimic! Nici macar la Festivalul Toamnei care s-a desfasurat la el la poarta nu a fost in stare sa faca putina curatenie. Un Gospodar desavarsit


vasile

Acest om nu a adus decat deservicii comunei prin actiunile sale. Din dorinta de a zbiera la sfarsitul mandatului ca nu prea s-a facut mare lucru, a ales sa voteze impotriva proiectelor de dezvoltare care nu puteau fi aprobate decat prin majoritatea Consiliului Local.


Dragos

Eu zic mai bn nu... voi astia care credeti k puteti face ce vreti in Banesti ... sa schimbati ori ce dupa bun-ul plac... va rog din suflet nu uitati k mai sunt si tineri patrioti in aceasta frumoasa comuna care nu au chef de voi si jocurile voastre... si va mai rog amintitiva din trecut k sunteti niste pi..e ( femei) care va dati cum bate vantul asa k nu mai incercati sa obtineti suprematia...lasa-ti omul acesta sa aibe parte de ceea ce a obtinut si dak merita schimbat , aceasta decizie nu cred ca va apartine voua ci oamenilor din... Comuna Banesti Si Satul Urleta


manu

domnule Mihai fiti tare sunteti o persoana dinamica .Mass media influenteaza localnici in rau cateodata dar nu este cazul .tot respectul ptr dumneavoastra(Ungureanu Mihai)


vlad

Da, da! Noroc cu imaculatii de voi!


mircea

Schimbarea asta trebuia facuta de mult timp. Nu trebuie pastrati pe functie astfel de oameni in conditiile in care nu-si fac treaba!


rom

jos cu acest hot



Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova