acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Marius Constatin, candidatul ALDE, a castigat Primaria Baicoi


Marius Constatin, candidatul ALDE, a castigat Primaria Baicoi

Victorie la Baicoi pentru ALDE! Marius Constantin (foto - mijl.) a castigat alegerile ce au avut loc duminica, 11 iunie, in mai multe localitati din tara. Acesta a obtinut 51% din voturi, fiind clasat pe primul loc, la distanta mare de contracandidatii sai: Ciprian Statescu (PNL) - 28%, Marian State (PSD) - 14% si Antonela Aldea (PMP) - 7%.

Marius Constantin are 42 de ani si este de profesie medic veterinar. Din 2008 a fost consilier local, iar din 22 noiembrie 2016 a devenit primar interimar al orasului Baicoi.

“Imi doresc sa continui proiectele pe care le-am inceput in interimat: infrastructura, locuri de munca, sanatate si invatamant. Ma motiveaza nu ambitia, ci dorinta de a face lucruri frumoase pentru oras”, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Marius Constantin.

“Marius Constantin, candidatul ALDE pentru Primaria Orasului Baicoi, a castigat functia de primar al orasului Baicoi!

Sunt extraordinar de fericita sa va anunt victoria lui, mai ales ca a obtinut peste 50% din totalul voturilor exprimate, semn ca Marius a convins in perioada celor 6 luni de interimat ca merita sa i se acorde incredere!

Il felicit si va multumesc din suflet tuturor acelora dintre dumneavoastra care l-ati votat si l-ati sustinut in aceasta campanie electorala!
Asa cum am promis, vineri, impreuna cu domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu si cu domnul ministru Teodor Melescanu, noi, cei din echipa ALDE, vom ramane alaturi de primarul Marius Constantin in toate demersurile si proiectele pe care le va face in beneficiul locuitorilor orasului.
Il felicit din inima si pe domnul Laurentiu Mircea Corb, candidatul ALDE pentru Primaria Orasului Busteni, care, desi doar de doua luni a decis sa ni se alature, a reusit sa obtina un laudabil scor de 20%!
Este un debut pe care l-a facut cu dreptul si are toate sansele pentru viitor!
Le multumesc si votantilor din Busteni, dar si tuturor membrilor si simpatizantilor ALDE din Prahova si din tara, care ne-au fost aproape!”, a scris Gratiela Gavrilescu pe pagina ei de Facebook.

“Multumesc din suflet tuturor baicoienilor pentru increderea acordata. Ati fost alaturi de mine si va multumesc!”, a scris si Marius Constantin intr-o postare pe Facebook.

Rezultatele alegerilor au fost consemnate si intr-un comunicat ALDE: "Datele provizorii arata ca ALDE s-a impus in municipiul Moinesti (judetul Bacau), in orasul Baicoi (judetul Prahova), in comuna Dragutesti (judetul Gorj) si in comuna Sieu (judetul Bistrita Nasaud), iar intr-o serie de localitati unde partidul a avut candidati pe liste proprii s-a clasat pe locul al doilea in preferintele electoratului, in fata candidatilor PNL.

Astfel, Valentin Vieru este noul primar al Municipiului Moinesti, din judetul Bacau, si a obtinut 64% din voturi, Marius Constantin a castigat Primaria Baicoi, din judetul Prahova, obtinand 51% din voturi, Ion Popescu a castigat Primaria Dragutesti, din judetul Gorj, iar Ionut Timis Cifor este noul primar al comunei Sieu, din judetul Bistrita-Nasaud”.

Marius Constatin, candidatul ALDE, a castigat Primaria Baicoi
2357 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot43

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova