acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

InstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de ora


InstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de ora

De curand exista o noua cafenea in oras! InstaCafe este un loc cu totul special, cautat de campineni nu doar datorita gustului fantastic al cafelei, ci si pentru privelistea superba, in mijlocul naturii. A fost inaugurata pe 17 august si de atunci i-au trecut pragul zeci de tineri, dar si seniori. Dar mai multe detalii aflati direct de la Nathaniel Geana.

1. S-a implinit o luna de la deschiderea InstaCafe. Cum au primit campinenii aceasta noua cafenea la ei in oras?

Fara falsa modestie vreau sa va spun ca feedback-ul a fost foarte pozitiv. De la adolescenti pana la domni si doamne in varsta laudele nu au incetat sa apara, ba chiar am fost felicitati pentru curajul de a investi intr-un spatiu dezafectat, dar si pentru ca am contribuit la popularea faimosului bulevard al Culturii :)

2. De ce ati ales Bulevardul ca loc, si nu o zona centrala din Campina?

Deoarece atat eu cat si asociatul meu am copilarit aici si ne-am dorit un loc cald unde sa retraim momentele din copilarie, cand bulevardul nostru era cu adevarat un loc de promenada.

3. Ce are special InstaCafe?

In primul rand, amplasamentul in natura ne diferentiaza de restul locatiilor din Campina. Poti savura dimineata cafeaua fara a fi deranjat de traficul infernal din centru, iar privelistea catre dealul “Pitigaia” este un adevarat tratament.

In al doilea rand, cred ca este singura locatie din Campina unde poti savura langa cafea, o gustare sarata, un croissant de diferite tipuri sau chiar o super prajitura.

4. Care sunt cele mai „gustate“ produse?

Toate produsele noastre au fost foarte apreciate, dar o sa fac un top trei, ultimele doua fiind la egalitate:

• Cafeaua premium “BeanZ” care este cultivata direct din curtea fermierilor si mai apoi adusa, in exclusivitate, in Campina.

• Ice Tea-ul BIO

• Prajitura noastra speciala cu biscuiti “Oreo Praline” (putem spune ca absolut toata lumea a laudat acest produs si il consideram alaturi de espresso, “motorul” brasseriei noastre) si Baghetele cu pui si bacon

5. Ce surprize pregatiti pentru campineni?

De la inceput, atat eu cat si Eduard, ne-am dorit sa aducem un plus fata de ce exista in oras, asa ca in fiecare weekend o sa venim cu o tematica speciala, jazz night, clubbing, cafe-concert, stand-up comedy, live cooking etc.

6. Cand veti incepe livrarea la domiciliu sau la birou?

La inceputul lunii noiembrie o sa fim gata cu aceasta divizie de livrari deoarece chiar ne dorim ca produsele noastre sa ajunga in fiecare casa si birou din Campina. Stim sigur ca dupa ce au fost gustate vor fi cautate si a doua oara.

Ii multumim lui Nathaniel pentru interviu si va invitam sa savurati o cafea pe Bulevard, la InstaCafe!

InstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de oraInstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de oraInstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de oraInstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de oraInstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de oraInstaCafe, locul care te inspira sa-ti bei cafeaua indiferent de ora
4041 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot7

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova