acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
1 EUR = 4.6635 RON
1 GBP = 5.2853 RON
100 JPY = 3.6394 RON
1 USD = 4.1283 RON
* BNR 15.11.2018
Calendar
Noiembrie 2018
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09

reclama

„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan


„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan

Sebastian Balan are 36 ani si este un actor campinean care, desi cocheteaza cu marile metropole si nu pierde ocazia de a juca in filme, isi iubeste nespus orasul natal. Acum un an si jumatate a fondat Teatrul de Papusi pentru copii Degetel, castigand un plan de afaceri cu fonduri europene.

Copiii din scolile si gradinitele prahovene i-au privit cu drag spectacolele, care au ajuns sa depaseasca numarul de 200, iar Teatrul Degetel din Campina a reusit sa patrunda si in alte judete precum Brasov si Dambovita.

Si pentru ca Sebastian este mereu dornic sa vina in fata copiilor cu ceva nou, celor doua povesti din repertoriu: „Fata babei si fata mosului“ si „Jack si vrejul de fasole“, li se vor adauga alte doua: „Hansel si Gretel“ si „Punguta cu doi bani“.

Dar mai multe detalii va invitam sa aflati chiar de la el, din urmatorul interviu:

1. Ce noutati are in program Teatrul de Papusi pentru copii Degetel?

Punem in scena, in continuare, piesele „Fata babei si fata mosului“ si „Jack si vrejul de fasole“, dar avem in plan sa scoatem piese noi. Prima este „Hansel si Gretel“ pe care vrem s-o lansam saptamana viitoare.

2. De ce „Hansel si Gretel“?

Merg pe povestile traditionale, atat ale noastre, romanesti, cat si cele straine. Iar acum am ales „Hansel si Gretel“ pentru ca e simplista in personaje, sunt doar 5. Colaborez cu o firma din Bistrita care ne face papusile cu multa pasiune, pun mult suflet in realizarea lor.

3. Ce urmeaza dupa „Hansel si Gretel“?

Urmatoarea poveste va fi tot una traditionala, romaneasca. Este vorba despre „Punguta cu doi bani“ pe care sper s-o lansam anul viitor, prin ianuarie-februarie. Si mai este in plan si a treia: ori „Scufita Rosie“, ori „Pinocchio“.

4. Pe ce meleaguri a ajuns Teatrul de Papusi pentru copii Degetel?

De un an si jumatate, am luat toata Prahova la rand, am intrat si in Dambovita. Inca n-am intrat in Ploiesti, am fost pe langa, in Ploiestiori, Boldesti Scaieni, Tantareni, dar nu in Ploiesti pentru ca trebuie sa studiez foarte bine zona.

5. In ce consta succesul Teatrului de Papusi Degetel?

In atitudine, profesionalism, punctualitate si calitate. Astea sunt punctele care conteaza si eu stiu sa le subliniez, fiind actor de meserie.

6. Esti de un an si jumatate pe piata si „te bati“ cu teatre ce au experienta de zeci de ani. Ce te diferentiaza de ei?

De cand am pornit teatrul, am facut totul la modul profesionist. De asemenea, facem si spectacole caritabile si o sa continuam astfel de actiuni.

7. Te promovezi si pe Facebook?

Da, am o pagina, Teatru de Păpuşi pentru copii Degeţel. Am primit comenzi si de acolo, dar cea mai buna reclama este cand mergem si jucam.

8. Vizavi de cariera ta de actor, in ce roluri a mai jucat Sebastian Balan in ultimul timp? Unde te putem vedea?

In luna august am filmat primul meu film de lung metraj, unde am un rol principal. Se numeste „21 de rubini“ si este in regia lui Ciprian Mega. Din distributie mai fac parte Magda Catone, Dorel Visan, Razvan Vasilescu, Ovidiu Crisian, Ovidiu Rata, Ela Ionescu, Costel Cascaval si altii. Acesta va fi lansat anul viitor. Iar in octombrie am filmat pentru PRO TV, in serialul „Las Fierbinti”. A fost o ocazie sa ma reintalnesc cu prieteni vechi.

9. Ce alte planuri mai ai?

Vreau sa fac in Campina un curs de actorie pentru copii, care sa puna accent pe creativitate si dezvoltare personala. La finalul cursului, care va dura 3-4 luni, se va pune in scena un spectacol pe care il vom promova la mai multe festivaluri in tara. Eu sunt mandru de ceea ce creez.

10. De ce un curs de actorie la Campina si nu la Bucuresti sau intr-un oras cu o putere financiara mai mare?

Sunt campinean si vreau sa-i ajut pe cei doritori de aici sa faca teatru. Intotdeauna mi-am sustinut orasul. Am fost plecat, dar m-am intors de fiecare data.

„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan„Hansel si Gretel“, noua poveste de la Teatrul de Papusi pentru copii Degetel! Interviu cu Sebastian Balan
1395 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot66

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclamareclamareclamareclamareclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2018 Expresul de Prahova