acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

Gheorghe Visan, noul viceprimar al Banestiului


Gheorghe Visan, noul viceprimar al Banestiului

Primul punct pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Banesti de aseara, 12 februarie, a facut referire la alegerea unui nou viceprimar, dupa ce la sfarsitul lui ianuarie, Mihai Ungureanu a fost demis din functia respectiva, prin vointa majoritatii consilierilor. Am scris la momentul respectiv de scandalul imens, care a avut loc in timpul acelei sedintei si despre cum a fost nevoie de interventia politiei pentru a calma spiritele.

De data aceasta, sedinta s-a desfasurat intr-o nota mai calma, nelipsind, insa, replicile in contradictoriu, fostul viceprimar exprimandu-si nemultumirea fata de inlaturarea sa.

Cel care a facut propunerea ca Gheoghe Visan sa fie votat in functia de viceprimar a fost unul dintre consilierii PSD. Grupul alesilor locali ai PNL a declarat ca refuza sa participe la vot, spunand ca va ataca in instanta decizia de demiitere a lui Ungureanu.

Dupa alte cateva minute bune de discutii cu privire la modalitatea de vot, consilierii si-au exprimat optiunea politica, Gheorghe Visan fiind ales viceprimar al comunei.

Acesta are 58 de ani, este de profesie analist programator, a lucrat in domeniul cercetarii petroliere. Ca si om politic, Visan face parte dintre cei care, odata cu ordonanta care a permis migratia poltica, a parasit randurile PNL pentu a deveni consilier independent. Iata ce a declarat pentru Expresul de Prahova. “Azi e prima zi de mandat, sunt deja pe teren impreuna cu oameni din Primarie, pentru a rezolva cateva dintre problemele semnalate la sedinta de aseara. Va asigur ca, daca am luat decizia de a parasi mediul privat pentru a lucra la Primarie, o voi face cu simt de raspundere, ma voi implica in aceasta activitate. Imi doresc si cred ca voi reusi sa realizez o echipa cu primarul, pentru ca e nevoie de consens, de colaborare pentu a duce la bun sfarsit proiecte pentru Banesti. A fost destul scandal in ultima perioada”.

Gheorghe Visan, noul viceprimar al BanestiuluiGheorghe Visan, noul viceprimar al Banestiului
2839 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot55

Comentariu:
* nu va fi afisat

mihail

MĂ BUCUR DIN SUFLET PENTRU ALEGEREA DOMNULUI VISAN PENTRU FUNCTIA DE VICEPRIMAR.UN OM CINSTIT,DEMN,CORECT, BUN PROFESIONIST.CHIAR ERA NECESAR UN ASEMENEA OM LA CONDUCEREA PRIMĂRIEI BĂNESTI.SUCCES!Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova