acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2020
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06

reclama

Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“


Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“

„Dupa blocurile gri stam noi, majoritatea“, spune vorba unui cantec mai vechi de hip-hop. Ei bine, consilierul local ALDE Gabriel Dima lanseaza o provocare pentru toti campinenii si ii invita sa dea culoare zidurilor gri din oras.

A inceput sa faca asta prin realizarea unui frumos proiect „Campina in culori“ la care au participat si cativa copii dornici sa-si puna creativitatea la incercare. Cu pensula in mana si cu o multitudine de galeti pline cu vopsea, consilierul Gabriel Dima, impreuna cu cei mici, a pictat anul trecut un zid de pe Strada Podului.

Acum, a venit randul altui perete gri din oras sa prinda culoare. O casa in culorile drapelului, o familie, batrani care joaca sah, tineri care fac activitati sportive, faimosul castel Iulia Hasdeu, biserica, teatrul, muzica, soarele, ce sa mai… o intreaga gama de simboluri infrumuseteaza si dau acum culoare zidurilor gri ale unei parcari din Calea Doftanei, imediat pe dreapta cum cobori panta de la Arta Lemnului.

„Este a doua etapa a proiectului „Campina in culori“ demarat inca de anul trecut. Atata timp cat voi fi sanatos voi picta in continuare peretii mai putin frumosi ai Campinei. Am vrut sa aduc in atentia trecatorilor cam toate aspectele existente in oras. Pentru mine Campina este orasul meu iubit! Ma bucur de lumina soarelui, verdeata care este pretutindeni si, in ciuda altor pareri, apreciez ca si curatenia este mai buna decat in alte localitati. Am incercat sa surprind aceasta bogata paleta de activitati umane care exista in Campina, de la frumoasa copilarie pana la activitatile de relaxare ale batranilor“, a declarat, intr-un interviu video acordat Expresul de Prahova, consilierul local ALDE Gabriel Dima.

Si cum acesta este aproape gata, consilierul a luat in vizor inca un zid, aflat tot pe strada Podului. „Aici trebuie ca suprafata sa fie mai intai intarita pentru ca daca il vopsim in starea in care este in prezent se deterioreaza. Avem materialele cumparate inca de acum un an de zile, dar nu am gasit pe cineva care sa intinda acea plasa cu adeziv. Fiind un perete inalt de 4 m si inclinat este destul de dificil. In plus, nu am prevazut bani in bugetul initial al proiectului pentru aceasta lucrare“, a mai explicat Gabriel Dima.

Mai multe detalii puteti afla din interviul video acordat de Gabriel Dima si postat pe pagina noastra de Facebook.

Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“Gabriel Dima, consilier local ALDE, lanseaza o provocare: „Haideti sa dam culoare zidurilor gri ale Campinei“
2147 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot12

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2020 Expresul de Prahova