acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Gabi are nevoie de sprijinul oamenilor pentru a-si vedea fiul crescand


Gabi are nevoie de sprijinul oamenilor pentru a-si vedea fiul crescand

,,Inger, ingerasul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Din suflet eu te implor, Fa-l pe tata sanatos!...,,

Asa suna rugaciunea zilnica a unui copilas de numai 11 ani, care roaga divinitatea sa-i readuca in familia sa zambetul, momentele de veselie si pofta de viata. Rugaciunile sale sunt cu atat mai emotionante, cu cat cere niste lucruri care sunt firesti intr-o familie normala, cum a fost si a lui pana acum doi ani... Si mai dramatic este ca el, Stefi, copilul cu ochii rotunzi si umezi aproape tot timpul, cere ceva lui Dumnezeu, nu pentru el, ci pentru tatal lui. Cere ca acesta sa scape de suferinta, de vizitele interminabile la medici, de noptile petrecute in spitale, departe de el, facand operatii sau chimioterapii... Cere ca tatal lui sa redevina acelasi tata vesel, care se juca cu el, cu care facea temele si care era tare mandru de rezultatele lui la scoala...

Povestea familiei lui Stefi este povestea oricarei familii tinere, implinite, cu multe visuri de viata... Este povestea familiei Popa din Campina, judetul Prahova. Pana acum 2 ani, cand Gabi, tatal, primeste o veste cumplita de la medici, in urma unor stari repetate de rau: Neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple.

Urmeaza operatia la colon in septembrie 2014, sedinte de chimioterapie chinuitoare, operatie la ficat in luna martie 2015...chiar de ziua lui de nastere, operatie pe care o credea salvatoare ... Din pacate boala a recidivat si s-a extins si la nivelul plamanilor impunand reluare tratamentului cu citostatice. Au urmat, apoi, doua operatii consecutive la plamani, in incercarea de a inlatura metastazele ucigatoare... Din nou chimioterapie, radioterapie, insa, din pacate, fara rezultat. Acestea s-au extins si la nivelul oaselor, starea de sanatate se deteriora si nu vedea o luminita la capatul tunelului..

A aflat dupa multe cautari si dosare trimise la nenumarate clinici din strainatate de un tratament inovator la o clinica din Germania. Au facut eforturi supraomenesti, au fost ajutati de catre oameni care le-au fost aproape si au inteles drama prin care trec, si Gabi a reusit faca o cura de tratament la acea clinica, tratament foarte scump, de ordinul zecilor de mii de euro.

Din pacate acea clinica nu lucreaza cu asigurarile de sanatate, iar cheltuiala cu tratamentul trebuie suportata din fonduri proprii.

Ultima speranta a lui Gabi este un tratament la aceasta clinica din Germania, unde, prin imunoterapie, este posibil ca boala sa fie tinuta pe loc.

Din pacate, costurile tratamentului sunt mult prea mari, datoriile familiei intrec puterea ei financiara, dar totusi, Gabi, impreuna cu Mihaela, sotia lui, si cu Stefi, stiu ca exista oameni cu suflet, oameni empatici cu starea lor si care ii pot ajuta sa treaca si peste acest hop.

De asemenea, Gabi stie ca e inconjurat de multi prieteni, carora le mulțumeste si pe aceasta cale.

Gabi are 42 de ani, este stalpul familiei, iar Stefan are nevoie de tatal lui, sa ii fie prezent in viata, si sa il ghideze. Gabi ar da orice doar ca sa nu mai vada ochii umezi ai fiului sau atunci cand isi face rugaciunea zilnica. Ar vrea sa-si vadă baiatul vesel, fara grijile unui om mare. Și ar vrea sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca i-a dat posibilitatea sa-si continue visele familiei lui frumoase. Din pacate, visele familiei Popa au un pret, o suma. 60 000 de euro!

Pentru cei care il pot ajuta pe Gabi in tratarea bolii sale, afisam mai jos contul lui: RO90INGB0000999906112813 deschis la ING Bank, titular cont POPA GABRIEL.

„Multumim, oameni frumosi si va dorim multa sanatate si sa va impliniti visele!!!” – este mesajul familei Popa pentru dumneavoastra, oameni cu suflet bun!

Gabi are nevoie de sprijinul oamenilor pentru a-si vedea fiul crescand
9791 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot38

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova