acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2022
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

reclama

Fotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga B


Fotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga B

Fericire maxima pentru membrii echipei de fotbal Sportul Campina! Acestia au fost promovati in Superliga B si au fost premiati! Duminica, 24 iunie 2018, a avut loc ultimul meci al etapei, cu Avantul Magureni. Scorul a fost 2-2, insa fotbalistii de la Sportul Campina nu si-au facut griji intrucat erau deja campioni.

„Meciul a fost interesant, chiar daca n-a avut miza pentru ca echipa noastra locala Sportul Campina era deja calificata in Superliga Prahoveana. Este inca un pas spre a reedita succesul fostei echipe Unirea care a ajuns in divizia C, cu acelasi staff tehnic, Margarit Ciubotaru si ceilalti care il ajuta si, cu pasiune, intretin terenul si promoveaza sportul campinean“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Marian Dula, consilier personal al primarului municipiului Campina. Desi nu este un microbist inrait, acesta marturiseste ca din cand in cand vine in tribune pentru a vedea cum evolueaza pe teren echipa locala.

La finalul meciului fotbalistii de la Sportul Campina, dar si cei din staff-ul tehnic au fost strigati pe nume pentru a li se inmana cate o medalie si un tricou inscriptionat „Campionii 2018“. Cu totii au sarbatorit acest moment cu sampanie si confetti.

Margarit Ciubotaru, fondatorul echipei, s-a declarat mandru de fotbalistii sai. De altfel, Sportul Campina a obtinut 72 de puncte, reusind perfomanta de a avea 23 de victorii, trei remize si patru infrangeri.

„Nu prea a avut importanta meciul de astazi (n.r. duminica, 24 iunie) pentru ca, in fond si la urma urmei, eram promovati si nu ne interesa rezultatul. Baietii si-au facut treaba inainte de aceasta etapa si am stat foarte relaxati la meci. A fost un sezon extrem de greu, dat fiind faptul ca banii au fost putini si jucatorii au simtit acest lucru, dar pot sa spun ca pe la jumatatea campionatului au avut un moment foarte bun de joc. Au jucat atat de bine incat ne-am trezit pe locul I si nu l-am mai scapat din mana. Iata-ne promovati! Urmeaza o vacanta foarte mica. Avem nevoie de cateva antrenamente in plus pentru jucatori, o etapa mai sus conteaza foarte mult, intalnim echipe mai puternice. Avem un plan de pregatire extrem de bun, avem antrenori care pot face fata cel putin la liga A, nu vorbim de Super Liga, avem o baza sportiva care ne ajuta foarte mult in acumularea punctelor in campionatul viitor si spun eu ca o sa reusim“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Margarit Ciubotaru.

Fotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga BFotbalistii de la echipa Sportul Campina, premiati pentru promovarea in Superliga B
2578 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot11

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova