acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Octombrie 2021
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Flori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din Campina


Flori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din Campina

Zeci de campinence au fost astazi intampinate cu flori si felicitari! Daniel Ionita, presedintele ALDE Campina, impreuna cu Stefan Balas, vicepresedinte al aceleiasi organizatii, au iesit in strada pentru a le oferi doamnelor si domnisoarelor cate o floare, dar si cele mai bune ganduri cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Gestul le-a surprins si le-a impresionat placut pe reprezentantele sexului frumos. Acestea au primit florile cu zambetul pe buze si le-au multumit celor doi politicieni.

Daniel Ionita, presedintele ALDE Campina:

„Ca in fiecare an, de 8 martie, oferim flori doamnelor si domnisoarelor din Campina. Anul acesta am dorit sa facem aceasta actiune doar cu organizatia de tineret si ma bucur ca a iesit foarte bine. Am impartit peste 1000 de flori si felicitari cu un mesaj din partea doamnei ministru Gratiela Gavrilescu, presedinte ALDE Prahova, si a domnului Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE“.

Stefan Balas, vicepresedinte ALDE Campina si presedinte al organizatiei de tineret ALDE Campina:

„Cu ocazia zilei de 8 martie incep prin a spune tuturor doamnelor si domnisoarelor din municipiul Campina un calduros „La multi ani!“, multa sanatate, fericire si o primavara cat mai frumoasa. In numele organizatiei de tineret ALDE Campina am adus zambete pe chipurile femeilor din orasul nostru, daruindu-le cate o floare si o felicitare. Din fericire, vremea a tinut cu noi si ne-a oferit momente insorite si calduroase.“

Le uram si noi o primavara frumoasa tuturor campinencelor si un „La multi ani!“ din inima. Sa sarbatoriti cu drag acest superb 8 martie!

Flori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din CampinaFlori si felicitari pentru doamnele si domnisoarele din Campina
2524 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot23

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova