acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Aprilie 2024
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

reclama

Expozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel Grigorescu


Expozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel Grigorescu

Picturi de-ale lui Grigorescu au fost expuse sambata, 30 iunie 2018, in foaierul Casei de Cultura „Geo Bogza“ din Campina. In ciuda vremii ploiase, la vernisajul expozitiei au participat peste 50 de iubitori de arta, oameni de cultura, membri ai familiei si prieteni de-ai artistului. Vorbim bineinteles despre Aurel Grigorescu, un artist care, printr-o coincidenta fericita, poarta numele marelui pictor roman si, asemeni maestrului, a ales Campina sa-i fie camin.

De remarcat talentul formidabil al celor doi artisti de-ai nostri! Astfel, inca de la vernisaj tablourile semnate de Aurel Grigorescu au impresionat audienta, iar patru dintre ele au fost rezervate pe loc pentru a fi cumparate.

„Aceasta expozitie de astazi ma bucura foarte mult. Domnul Grigorescu nu a fost usor de convins sa vina la noi, dar asteptarea a meritat. Am denumit-o „Expozitie solara“ datorita culorilor luminoase care ne incalzesc sufletul.

Aurel Grigorescu este un artist plastic bine cunoscut publicului campinean, dar care creeaza mai intens de vreo 8-9 ani. Lucrarile de astazi sunt toate noi, asadar le vedeti in premiera. El a acceptat sa faca parte din „Galeria artistilor plastici campineni“, proiect pe care l-am initiat anul trecut, cand am venit la conducerea Casei de Cultura, iar la final ne va oferi si un tablou pentru care ii multumesc de pe acum“, a expus Alexandra Ionita, directorul Casei de Cultura „Geo Bogza“din Campina, in deschiderea evenimentului.

„Il cunosc pe domnul Aurelian de vreo 40 de ani si este un tip mai introvertit. Am fost impreuna in multe situatii, la mese, la discutii, toata lumea se ambala, el ramanea ca un sfinx, nu scotea o vorba. El mai mult asculta decat vorbeste, lucru mai rar la noi“, a continuat Alin Ciupala.

Va invitam sa urmariti restul declaratiei, precum si scurtul discurs al pictorului Aurel Grigorescu, in materialul video postat pe pagina noastra de Facebook.

Totodata, el a lansat o provocare tuturor celor prezenti la vernisaj.

Puteti admira lucrarile lui Aurel Grigorescu in foaierul Casei de Cultura „Geo Bogza“ din Campina pana la finalul lunii iulie. Iar unul dintre tablouri, mai precis unul ce ilustreaza o frumoasa fata africana, va ramane in patrimoniul institutiei si va fi expus in sala Constantin Radu, de la etaj, in Galeria Artistilor Plastici Campineni.

Expozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel GrigorescuExpozitie solara la Casa de Cultura din Campina, sub semnatura pictorului Aurel Grigorescu
2915 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot24

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova