acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Martie 2024
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)


Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)

Oficial inca nu a venit iarna, dar suntem la jumatatea lunii noiembrie si se simte miros de vacanta. Cu totii ne gandim la posibile destinatii pentru petrecerea Craciunului si Revelionului intr-un loc inedit, insa cel mai bine este sa cerem sfatul unui agent de turism care ne poate gasi cele mai bune oferte, avantajoase ca pret si personalizate.

Vacante.ro este cea mai noua agentie de turism care s-a deschis la inceputul lunii octombrie in Campina si are un sediu modern, vizavi de notariate!

Daniel Ionita, mangerul agentiei de turism, ne poate oferi mai multe detalii despre sejururi de sarbatori, dar si ofertele speciale cu excursii de o zi.

1. De ce Vacante.ro?

Mi s-a parut a fi un nume care atrage și, pana la urma, noua ne plac vacantele! De altfel, tocmai despre asta este vorba, o agentie de turism de unde oamenii isi pot cumpara vacante, de la sejururi, circuite și excursii, pana la asigurari.

2. Mai este loc in peisajul campinean pentru inca o agentie de turism?

Noi consideram ca da pentru ca de la inceput ne-am dorit sa fie o altfel de agentie de turism, un loc primitor, spatios si elegant, calduros, luminos, unde sa intri cu drag. Vrem ca cei care ne trec pragul sa poata primi informatiile de care au nevoie, de la un agent de turism, o persoana specializata, cu experienta in domeniu și care are calificarea necesara. Pe langa ofertele standard, oferim si consultanta - daca clientul isi doreste altceva, agentul nostru de turism ii poate propune o vacanta personalizata sau sa-i gaseasca cele mai bune optiuni pentru un bilet de avion, o cazare intr-o capitala a Europei, etc..

3. In ofertele Vacante.ro gasim si vacante mai ieftine?

Da, desigur! Puteti vedea pe pagina noastra de Facebook ca noi postam in fiecare zi cate o oferta. Acum fiind perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, am postat multe pachete cu pietele de Craciun si sejururi de Revelion, care pornesc de la 100 de euro, asadar pot spune ca sunt pentru toate buzunarele.

Incepand cu aceasta luna vom include si ofertele early booking pentru vara 2019, care sunt foarte avantajoase, cu 40% reducere fata de pretul initial daca sunt achizitionate acum.

4. Vacante.ro ofera si sejururi in rate?

Vacanta se poate achita si cu cardul, iar conditiile sunt urmatoare: se da un avans, 20-30% din pachet, iar restul sumei se achita cu 20-30 de zile inainte de data plecarii. Iar daca beneficiarul doreste sa plateasca in rate, o poate face.

5. Care sunt cele mai cautate destinatii, in Romania si in strainatate, pentru sarbatori?

Pentru petrecerea sarbatorilor de iarna, in Romania, sunt preferate statiunile balneoclimaterice si sejururile la munte, iar pentru strainatate, sunt in voga pietele de Craciun din Europa care sunt foarte frumoase si la preturi avantajoase. Se pleaca cu autocarul, se fac circuite, avem o oferta cu 10 piete de Craciun.

6. Ce feedback ati primit de la inaugurarea agentiei de turism Vacante.ro?

Oamenii intra sa vada despre ce e vorba, sunt poate curiosi pentru ca e un loc nou in oras. Am avut reactii pozitive, le-a placut agentia, atitutidinea agentului si ofertele pe care le-au primit.

7. Ce oferte speciale aveti pentru clientii campineni?

Avem doua excursii de o zi pe care le-am organizat noi, se plateste doar transportul pentru un circuit la cele trei biserici-manastiri din Prahova, unde sunt icoane facatoare de minuni. Plecarea este pe 20 noiembrie, din Campina si costa doar 60 de lei de persoana. Ii asteptam pe campineni sa fie alaturi de noi pentru ca este o calatorie initiatica, sa-i spunem. Cea de-a doua excursie de o zi este la targul de Craciun din Sibiu, unul dintre cele mai frumoase targuri din Europa. Plecarea este pe 12 decembrie si costa 100 de lei.

8. Ce strategie de promovare aveti pentru Vacante.ro?

Dupa cum se vede nu ocolim presa locala! Totodata, am pus accent pe promovarea prin intermediul Internetului. Deocamdata site-ul nu este functional, ne-am concentrat sa deschidem sediul, ca oamenii sa poata veni sa ne cunoasca. Insa in perioada urmatoare vom lansa si site-ul. Pana atunci suntem activi pe platformele de socializare, comunicam foarte bine pe pagina de Facebook.

Totodata si pliantele sunt la mare cautare, le vom imparti prin Campina pentru ca cei interesati sa afle de noi si de ofertele noastre.

Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)Excursii de o zi la Vacante.ro, cea mai noua agentie de turism din Campina, vizavi de notariate! (P)
3955 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot2

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova