acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Decembrie 2021
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09

reclama

Duminica se da startul competitiei Campina Open MTB – Race for autism. Ce drumuri vor fi inchise circulatiei!


Duminica se da startul competitiei Campina Open MTB – Race for autism. Ce drumuri vor fi inchise circulatiei!

Duminica, 9 septembrie, se da startul celei de-a saptea editii a competitiei Campina Open MTB – Race for autism (CMTB)! Organizatorii au anuntat faptul ca in acest an sunt cateva trasee noi pentru a asigura o experienta deosebita participantilor. Astfel, traseul scurt are o lungime de 13,2 km dintre care aproximativ 5 km sunt de sosea (Voila - Sotrile), iar traseul lung va fi parcurs de doua ori. Reamintim faptul ca exista un traseu pentru Copii / Hobby care are o lungime de aproximativ 6 km. De asemenea, o alta noutate este ca de anul acesta, copii cu varstele intre 12 si 14 ani vor concura pe traseul scurt (13,2 km).

Fondul de premiere este destul generos, la fel ca in fiecare an, totalizand suma de 27.850 lei. „Vom premia separat participantii profesionisti si vom oferi premii pe categorii de varsta, incercand sa oferim tuturor sanse egale la podium. Din totalul fondului de premiere, suma de 11.800 lei reprezinta valoarea premiilor acordate in bani, restul de 16.050 lei fiind vouchere si produse oferite de sustinatorii competitiei“, transmit organizatorii.

Restrictii rutiere pe trasee

Deoarece traseul de anul acesta traverseaza si portiuni de drum public, anumite restrictii rutiere vor intra in vigoare pe perioada desfasurarii competitiei, mai anunta organizatorii.

„Sectoarele de drum pe care se va desfaşura competitia sportiva, vor fi total/partial inchise circulatiei publice de catre Inspectoratul de Politie Prahova/Serviciul de Politie Rutiera, in baza avizului depus la sediul acestuia, astfel:

inchiderea accesului auto pe drumul care leaga Campina de Cornu si care strabate platoul Muscel in intervalul orar 9.00 – 16.00 in data de 9 septembrie 2018

restrictionarea traficului pe drumul care urca spre Fantana cu Ciresi in intervalul 9.00 – 16.00, in data de 9 septembrie 2018 (vor fi lasati sa tranziteze drumul doar cei care vor sa petreaca in zona special amenajata pentru activitati de tip picnic)

restrictionarea parcarii pe strada Prutului de sambata, 7 Septembrie, incepand cu ora 19.00 pana duminica, 9 septembrie 2018, ora 16.00

inchiderea accesului auto pe Strada Drumul Taberei, din dreptul bisericii Nasterii Maicii Domnului, pana la intersectia Strazii Voila cu Drumul Taberei cu drumul care duce spre Spitalul Voila

restrictionarea traficului auto la o singura banda de circulatie pe tronsonul de drum de la intersectia Drumul Taberei cu Strada Voila, pana in dreptul intersectiei Strada Voila – Spital Voila

restrictionarea accesului auto pe Strada Buciumului de la intersectia strazii Buciumului cu strada Voila, spre intrarea in padure (doar vizitatorii spitalului Voila vor putea tranzita, pe o singura banda, acest drum)

inchiderea accesului auto pe DJ207 intre spitalul Voila si intrarea in localitatea Șotrile (200 de metri dupa intrare – intersectie cu drumul care ofera acces catre alternativa prin Valea Doftanei

redirectionarea traficului din punctul intersectiei Șoseaua Paltinu cu Strada Voila spre Valea Doftanei. Cei care doresc sa ajunga in Șotrile vor fi indrumati sa utilizeze drumul spre Valea Doftanei (din acel punct – intersectia Paltinu cu Voila - nu vor putea urca decat cei care vor vrea sa viziteze Spitalul Voila)“

Inca se mai fac inscrieri!

Inscrierile pentru concurs sunt inca deschise pe campina-mtb.ro, cele 300 de locuri fiind suplimentate cu inca 50.

„Toate fondurile obtinute din taxele de participare sunt folosite in beneficiul copiilor cu tulburari din spectrul autist (TSA) din comunitate. Cele sase editii anterioare ale CMTB au totalizat peste 146.000 lei. Aceste fonduri s-au reflectat in cursuri pentru parintii copiilor cu autism, materiale de lucru pentru Centrul de zi Sf. Filofteia si familiile beneficiare ale centrului si cursuri adresate cadrelor didactice din gradinite si scoli de masa care au vizat integrarea copiilor cu TSA in invatamant. Din aceeasi suma au fost livrate programe de pregatire pentru echipa centrului Sf. Filofteia, au fost organizate doua tabere pentru familiile in care exista copii cu TSA si a fost organizata o campanie de constientizare in scoli. 

Începand cu 2018, Asociatia Glasul Autismului şi Fundatia Romanian Angel Appeal vor deschide un centru pentru activitati de socializare şi terapie 3C (terapie prin miscare) adresat copiilor cu TSA. Din fondurile stranse anul trecut şi in acest an, va fi renovat si mobilat spatiul identificat pentru acest centru şi se vor organiza primele grupuri de socializare şi terapie.

Multumim pentru deschidere si suport Primariei Municipiului Campina si Consiliului Local al Municipiului Campina, Primariei Comunei Șotrile, Primariei Comunei Cornu, Consiliului Judetean Prahova, Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Jandarmeriei Prahova, Politiei Rutiere si Locale Campina, Directiei Silvice Prahova prin Ocolul Silvic Campina si tuturor sustinatorilor competitiei“, se arata in comunicatul remis presei.

Foto: Campina Open MTB

Duminica se da startul competitiei Campina Open MTB – Race for autism. Ce drumuri vor fi inchise circulatiei!
1356 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot8

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2021 Expresul de Prahova