acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Martie 2024
26
27
28
29
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Distractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul Bisericii


Distractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul Bisericii

Peste 75 de copii s-au strans in weekend pe Muscel, in Parcul Soceram, pentru a participa la un concurs si o demonstratie de automodelism! Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Modelism, in colaborare cu Primaria Municipiului Campina si a cuprins doua etape: o competitie intre profesionisti, copii afiliati la cluburile sportive (sambata) si o demonstratie deschisa tuturor, duminica, in care cei mici au putut invata cum se piloteaza un automodel. Circuitul a fost amenajat in aer liber, in cartierul ANL, pe teren accidentat.

„Este primul eveniment de acest gen pe care l-am organizat la Campina. Scopul a fost de a atrage copiii catre sport, de a-i scoate din casa, din fata calculatorului si a tabletei, sa le dezvoltam abilitatile practice si bagajul cultural. Ma bucur ca acum se finalizeaza actele pentru infiintarea unui club de modelism la Campina - ACS Auto-Navo RC si speram sa se inscrie cat mai multi copii“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Ioana Dumitru, secretar general al Federatiei Romane de Automodelism.

Plini de entuziasm, copiii care au venit pe Muscel pentru a pilota automodele au imbracat tricouri si sepci inscriptionare „Viitor Campion“, primite de la organizatori. Apoi au luat cate o telecomanda in mana si, pe rand, au testat cateva automodele, niste masinute care nu sunt chiar jucarii obisnuite.

„Eu am venit pregatita pentru 50 de copii, dar am fost placut surprinsa sa vad ca am terminat toate cele 60 de tricouri si 75 de sepci. Sunt convinsa ca daca mai stateam doua zile, veneau si mai multi copii“, a mai spus zambind Ioana Dumitru.

Asadar, evenimentul a reusit sa stranga destul de multi amatori de distractie pe teren accidentat, iar printre ei au fost si oficialitati locale. „Multumesc consilierilor locali ca mi-au dat votul lor si au acordat suma de 5000 de lei pentru premierea participantilor. Totii banii au fost cheltuiti pentru achizitia unor kit-uri pentru aceste jucarii mai serioase si pungi cu dulciuri pentru copii. Totodata, trebuie sa specific si ajutorul primariei, al city-managerului si al viceprimarului care si-au dat tot sprijinul in problemele organizatorice, pentru amenajarea pistei. Ma bucur ca cei de la Federatia Romana de Modelism au apreciat eforturile noastre si sper intr-o colaborare cat mai benefica pentru campineni“ a declarat, pentru Expresul de Prahova, Gabriel Dima, consilier local ALDE.

Pentru cei care au prins microbul modelismului, distractia continua in aceasta saptamana pe Lacul Bisericii unde are loc campionatul national de navomodele. Timp de trei zile, de marti pana joi inclusiv, vor avea loc mai multe probe la care participa cei 20 de finalisti din toata Romania. Iar vineri, pe 1 iunie, chiar de ziua lor, copiii sunt invitati sa testeze de data aceasta niste barcute - navomodele puse la dispozitie de catre cei din Federatia Romana de Modelism.

Distractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul BisericiiDistractie cu telecomanda, in weekend, pe Muscel. De la automodele la navomodele, de azi, pe Lacul Bisericii
2286 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot26

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2024 Expresul de Prahova