acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
1 EUR = 4.7564 RON
1 GBP = 5.5660 RON
100 JPY = 3.7657 RON
1 USD = 4.1881 RON
* BNR 19.03.2019
Calendar
Martie 2019
25
26
27
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07

reclama

Distractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in oras


Distractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in oras

Mare bucurie pentru copii! Astazi a inceput „Saptamana Altfel“ pentru elevii scolii B.P. Hasdeu din Campina. Si pentru ca vremea a fost frumoasa, prima activitate din calendar a fost o demonstratie cu automodele, in curtea din spatele scolii. Cu mic, cu mare, peste 200 de copii au iesit entuziasmati afara si s-au distrat cu masinutele cu telecomanda. Multi si-au adus propriile jucarii de acasa, insa activitatea a fost organizata cu sprijinul celor de la Clubul Auto Navo RC Campina.

„Pentru ca e „Saptamana Altfel“ am simtit nevoia sa facem ceva intr-adevar deosebit, copiii sa se distreze, sa se simta bine si sa ii mai scoatem din casa, de la calculator. Chiar daca eu sunt profesor de informatica, ideea e sa le dam si alte activitati de facut. Am observat ca interesul a fost deosebit, chiar mai mult decat ne asteptam - toti au venit cu masinute, deocamdata jucarii, dar treptat speram ca vor trece catre modele profesioniste, macar o parte dintre ei“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Adrian Barbacaru, profesor de informatica la Scoala B.P. Hasdeu din Campina.

Distractia a fost maxima astazi in poligonul din curtea scolii, dar nu se termina aici. Razvan Nicolau, presedintele Clubului Auto Navo RC Campina, are vesti bune pentru iubitorii acestui sport cu auto si navomodele.

1. Ce activitati ati derulat astazi aici?

Am fost invitat de către conducea scolii pentru a participa la activitatea „Scoala Altfel“ asa ca am organizat un poligon pentru o mica demonstratie de automodelism. Nu poate fi numit un concurs, asa cum poate si-au dorit copiii, pentru ca un concurs inseamna mult mai mult - pregatire, logistica, premii si diplome. Insa cat de curand vom iesi, tot pentru demonstratii, pe lacurile din Campina cu navomodelele pe care le avem in dotare.

In plus, luna aceasta implinim un an de activitate si am o veste pe care o spun cu mandrie - clubul s-a transformat in asociatie sportiva. Asadar, in momentul de fata avem personalitate juridica proprie, titulatura completa fiind Asociatie Club Sportiv Auto-Navo RC Campina. Acum un an, pe 19 aprilie, am avut primul eveniment la Colegiul Nicolae Grigorescu unde am incercat sa reinviem modelismul, iar de atunci am participat la multe activitati. Imi pare rau ca nu au venit mai multi campineni sa ne vada si sa ni se alature, dar sper ca in viitor sa schimbam asta.

2. Ce evenimente veti organiza anul acesta?

Anul trecut anuntam pe data de 19 aprilie ca incercam sa ne afiliem Federatiei Romane de Modelism, lucru care s-a intamplat. Acum incercam sa fim membri si ai Ministerului Turismului si Sportului, am trimis deja actele ca sa obtinem certificatul de inscriere. Dar am promis campinenilor ca voi aduce in Campina evenimente de amploare, mai mult decat demonstratii si mici concursuri.

Pot anunta acum ca pe data de 26-27 mai 2018 va avea loc primul concurs din Campina, la nivel national, de automodele pentru juniori mici.

Se va desfasura pe platoul Muscel, langa cartierul ANL. Este implicata Federatia Romana de Modelism, Primaria Campina si Consiliul Local, carora le multumesc pentru ca ne-au asigurat tot sprijinul, premii in bani pentru concurenti si logistica de care mai aveam nevoie.

Iar apoi, incepand de pe 29 mai si pana pe 2 iunie, pe parcursul a patru zile, se va desfasura un campionat national, atat pentru copii, cat si pentru adulti, de barci cu viteza pe Lacul Bisericii. Mi s-a promis ca daca lucrurile vor iesi cum trebuie, vom putea trece competitia in calendar si va avea loc in fiecare an la Campina. Eu zic ca este o realizare si chiar daca avem si alte sporturi, e foarte bine ca putem si noi sa le oferim o alternativa copiilor, de a iesi in natura. E benefic pentru toti, parinti si bunici.

Cei care doresc sa practice acest sport si sa afle ce activitati deruleaza clubul de modelism din Campina, sunt invitati sa se inscrie in grupul de Facebook Club RC Auto Navo Campina.

Distractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in orasDistractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in orasDistractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in orasDistractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in orasDistractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in orasDistractie cu masinute cu telecomanda, in curtea Scolii B.P. Hasdeu din Campina. Noi concursuri de modelism, la noi in oras
1312 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot18

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclamareclamareclamareclamareclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2019 Expresul de Prahova