acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
Ianuarie 2022
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06

reclama

Deputatul Guran ajuta AISI sa aiba acces la fonduri guvernamentale


Deputatul Guran ajuta AISI sa aiba acces la fonduri guvernamentale

AISI isi doreste sa devina asociatie de utilitate publica. Asta pentru ca, in acest mod, ar putea avea acces la fonduri guvernamentale. Pentru a obtine noul statut, conducerea AISI avea nevoie si de recomandarea unui om politic din zona. Deputatul PNL, Virgil Guran, a fost cel care a intins o mana de ajutor si a redactat o scrisoare de recomandare. “Am urmarit activitatea Asociatiei si imi exprim aprecierea pentru programele desfasurate in vederea prevenirii si combaterii abandonului scolar, in vederea sustinerii unor familii defavorizate, in scop pur umanitar, fara nici un fel de implicare cu caracter religios sau misionar. Toate programele derulate de Asociatie au ca scop ca, prin educatie, copiii defavorizati sa aiba o sansa in plus pentru schimbarea statutului lor social si integrarea mai usoară in societatea romaneasca. Activitatile A.I.S.I., sunt intreprinse cu profesionalism si dedicatie, iar rezultatele acestor activitati au efecte viitoare pozitive pentru intreaga comunitate, ceea ce o recomanda pentru continuarea acestei activitatii de mare interes public si in viitor”, se arata in document.

Asociatia Inima Sfanta a lui Isus este condusa de italianul Paolo Gozzo. Acesta, impreuna cu alti cativa angajati si voluntari, au grija de 60 de copii care provin din familii dezorganizate. Micutii, cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, sunt consiliati, ajutati la teme, au parte de activitatii recreative si primesc o masa calda. Scopul asociatiei este prevenirea abandonului scolar. Pana acum, activitatea italianului a fost sustinuta doar prin eforturile proprii si ale catorva sponsori generosi, majoritatea din Italia. “Toate fondurile noastre provin din donatii, 80% din Italia si 20% din Romania. Peste tot este, insa, criza, iar firmele care ne ajuta s-au imputinat. Ca atare, incercam sa obtinem acest statut de asociatie de interes public pentru a avea acces mai usor la fonduri guvernamentale si la programe cu finantare europeana. Pentru asta aveam nevoie si de sprijin politic si l-am gasit la domnul Guran”, a declarat Paolo Gozzo.

Deputatul Guran ajuta AISI sa aiba acces la fonduri guvernamentale
1645 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot18

Comentariu:
* nu va fi afisat

Popescu Dan

Felicitari acestor oameni cu suflet care se gandesc la acesti copii oferindu-le o sansa si respect pentru un politician care se implica si sprijina acest proiect.

DanCautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2022 Expresul de Prahova