acasacontactrssfacebook
Expresul de Prahova
reclama
Curs valutar
* BNR 01.01.1970
Calendar
August 2020
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06

reclama

„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor


„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor

Campinenii si toti iubitorii urbei noastre sunt invitati sa surprinda orasul in ipostaze cat mai inedite care apoi vor fi postate pe Facebook, pe o pagina dedicata acestui proiect fotografic. Ideea ii apartine lui Stefan Balas, profesor de muzica si solist al trupei campinene „Umbre Albe“. De mentionat faptul ca acest proiect local, intitulat chiar „Campina in imagini inedite“ este realizat in colaborare cu Centrul National de Informare si Promovare Turistica din Campina.

Sunt acceptate fotografii si de la amatori, si de la profesionisti, singura conditie fiind ca acestea sa fie deosebite, sa promoveze locuri frumoase din orasul nostru.

„La sfarsitul anului trecut am castigat locul I in cadrul concursului „Campina in imagini inedite“, initiat de centrul infoturistic si m-am gandit ca ideea sa nu ramana la un simplu concept de concurs, ci s-o ducem mai departe si sa facem un proiect in care sa apara locuri noi, nefotografiate din Campina, tocmai ca sa afle toata lumea cat de frumos este orasul nostru“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Stefan Balas, initiator al proiectului.

„Asteptam lucruri mai deosebite care nu se vad peste tot, locuri nepuse in valoare pana in prezent. Sunt o gramada de campineni care nu-si cunosc orasul, multi dintre ei nu au vizitat nici macar cele doua muzee pe care le avem. Cu aceste fotografii vom face un album online care poate fi privit de catre oricine pe pagina de Facebook a centrului sau pe site-ul nostru. Poate vom reusi chiar sa le publicam intr-un album deosebit“, a declarat, pentru Expresul de Prahova, Carmen Gaman, directorul Centrului National de Informare si Promovare Turistica din Campina.

Fotografiile postate vor apartine in continuare autorilor lor, insa vor purta si sigla proiectului. Culorile alese sunt galben pentru ca ne mandrim ca suntem in orasul cu cele mai multe zile insorite si verde datorita naturii care ne inconjoara.

„Am inceput sa iubesc fotografia si in ultimele sase luni am facut peste 17.000 de imagini prin care am invatat cum se foloseste un aparat. Cel mai mult imi place sa surprind peisaje si portrete. Din Campina prefer Dealul Muscel, zona Turnatorie - Batale care este superba, dar nimeni n-o fotografiaza, Bulevardul si dealurile care ne inconjoara orasul“, ne-a mai spus Stefan Balas.

Cei care doresc sa participe la acest proiect, sunt invitati sa trimita fotografiile realizate, in format .JPG, insotite de un titlu, la adresele de mail stefan.gday.90@gmail.com şi web@campinaturism.ro. Cele care merita vazute de catre toti iubitorii orasului, vor fi postate pe pagina de Facebook „Campina in imagini inedite“.

„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor„Campina in imagini inedite“, o pagina de Facebook pentru campineni, cu fotografiile campinenilor
5181 vizualizari - Comenteaza - Voteaza vot53

Comentariu:
* nu va fi afisat


Cautare
reclama
Meteo
Abonare newsletter


Campina Banesti Brebu Poiana Campina Provita de Jos Provita de Sus Secaria Sotrile Valea Doftanei Alte localitati
Informatii utile - Contact
© 2020 Expresul de Prahova